BOEK DIRECT:

Beste prijs garantie

inclusief luchthaventransfers

leuke extraatjes voor rechtstreekse boekingen

BOEK DIRECT:

Beste prijs garantie

inclusief luchthaventransfers

leuke extraatjes voor rechtstreekse boekingen

Pietermaai 104

In de jaren tachtig stond Pietermaai 104 er verlaten bij en in een staat van verval. Het pand was van Jopie Dap, die voordat hij met zijn gezin naar Nederland verhuisde, de kamers in het pand had verhuurd. Voor zijn vertrek had hij zijn broers en zussen op Curaçao gevraagd het pand voor hem te verkopen, maar ze hadden moeite om een koper te vinden. Wie had er nu interesse in een vervallen gebouw dat al zijn charmes had verloren?

Ondanks dat het gebouw officieel leeg stond, werd het 'bewoond' door daklozen en junkies. 

Jopie's broer, Silvio Dap, had altijd al interesse gehad in architectuur en vastgoed. Hij vond het ergens zonde om het imposante gebouw van de hand te doen. Silvio kwam op het idee kwam om zijn broer's pand te restaureren om er vervolgens een hotel van te maken. In 1991 besloten zeven broers en zussen van de familie Dap om samen een bedrijf te beginnen. Ze bundelden hun krachten en vaardigheden om The Lodge op te knappen en om te toveren tot een hotel.

Op 25 januari 1992 opende de familie Dap het hotel Buona Sera Inn aan de Pietermaai 104. Toendertijd bestond het hotel uit slechts 8 kamers, maar de familie had plannen om een ​​restaurant te bouwen en uiteindelijk uit te breiden met 7 extra's kamers.

Tegenwoordig bestaat de Lodge uit de receptie van het hotel plus 13 kamers. De eerste 12 kamers zijn allemaal standaardkamers. In 2016 is kamer #15 geüpgraded nadat er een ruim, eigen balkon was toegevoegd. Het balkon kijkt uit over zowel de oceaan als het overloopzwembad en is de ideale plek om cruiseschepen te zien vertrekken.