BOEK DIRECT:

Beste prijs garantie

inclusief luchthaventransfers

leuke extraatjes voor rechtstreekse boekingen

BOEK DIRECT:

Beste prijs garantie

inclusief luchthaventransfers

leuke extraatjes voor rechtstreekse boekingen

De Heeren @ Sea

Wil je jouw dag goed starten? Bij De Heeren @ sea geniet je van een uitgebreid ontbijt aan zee en versgezette koffie. Bestel een ontbijtmandje, ontdek traditionele Curaçaose pompoenpannenkoeken of kies één van de andere ontbijtgerechten.

Ook voor lunch ben je bij ons van harte welkom. Versbelegde broodjes, club sandwich, panini's en warme lunchgerechten; wij serveren voor ieder wat wils. Kies een tafeltje aan het water waar je met je voeten in het zand en de zon op je gezicht kunt lunchen of neem plaats op de overdekte porch.

Of kom na een dag op het strand of bezienswaardigheden bekijken lekker dineren! Met de kabbelende oceaan als achtergrondmuziek en sfeervolle verlichting beleef je bij ons de perfecte avond. Onze malse steaks zijn ons handelsmerk, maar we serveren o.a. ook salade's, pasta's en shared platters.

Onze keuken is dagelijks vanaf 8:00 uur 's ochtends geopend voor zowel hotelgasten als gasten van buitenaf. Kom en ontdek onze internationale gerechten of lokale specialiteiten terwijl je tegelijkertijd geniet van een uitzicht dat zo op een ansichtkaart kan!

Gegarandeerd zijn van een plekje in ons restaurant? Bel dan naar (+5999) 465-2575 om jouw reservering door te geven.

Contact