BOEK DIRECT:

Beste prijs garantie

inclusief luchthaventransfers

leuke extraatjes voor rechtstreekse boekingen

BOEK DIRECT:

Beste prijs garantie

inclusief luchthaventransfers

leuke extraatjes voor rechtstreekse boekingen

Dive Center Pietermaai

Wij zijn ontzettend trots dat Scuba Lodge Dive Center zich officieel het eerste PADI 5 Star IDC Resort in Pietermaai mag noemen. Dit betekent dat wij cursussen kunnen geven van een Discover Scuba Diving tot Rescue Diver. Kortom, wij verzorgen duikopleidingen, duikvakanties en duikactiviteiten geschikt voor elk type duiker!

Ons award-winnende team van professionele en ervaren duikinstructeurs kennen de onderwater wereld van Curaçao op hun duimpje.

Wij staan bekend om de veilige, leuke en onvergetelijke duikervaringen die wij bieden. Je duikt bij ons in kleine groepen zodat wij je persoonlijke service en aandacht kunnen garanderen. Of je nu een beginner of een ervaren duiker bent, onze duikprogramma’s staan garant voor kwaliteit en gezelligheid.

Onze algemene prijslijst kun je downloaden onder de knop brochures en voor meer informatie, het maken van een reservering of een op maat gemaakt voorstel kan je contact met ons opnemen via diving@scubalodge.com. Of kijk eens op onze veelgestelde vragen pagina, misschien staat het antwoord op je vraag daar al tussen.

Als je in het hotel verblijft ontvang je 10% korting bij onze duikschool op  alle cursussen en pakketten! 

Openingstijden

Dagelijks: 08:00 - 17:00

Contact