background image

Contact

Scuba Lodge & Ocean Suites
Kaya Wilson (Papa) Godett 104
Pietermaai, Curaçao

info@scubalodge.com

+5999 465-2575

+5999 670-0731

(tussen 08:00 - 21:00 lokale tijd)

Vanaf het centrum van Punda
Wanneer je het centrum van Punda uitloopt (met je rug naar Otrobanda), is het één lange rechte weg richting Scuba Lodge. Met de zee aan je rechterhand loop of rijd je de straat Kaya Papa Wilson Godett uit. Je vindt ons aan de rechterzijde en wij zijn te herkennen aan onze vijf gekleurde panden. Het is een kleine 10 minuten lopen van de Pontjesbrug.

Vanaf Hato Airport

  • Met het openbaar vervoer: Vanaf het vliegveld rijden er verschillende busjes naar Punda busstation. Vanaf dit busstation kan je wandelen naar Scuba Lodge of een kleiner busje pakken richting Seaquarium Beach, al heel snel zal je aan je rechterzijde Scuba Lodge vinden. Let op: de busjes hebben geen vaste vertrektijden.
  • Met de auto: Volg vanaf Hato de bordjes ‘Willemstad’ en daarna ‘Punda’. Na het oversteken van de Julianabrug, direct rechts afslaan. Vervolgens na het tweede stoplicht links afslaan. Volg de weg en na enkele meters zul je Scuba Lodge aan je rechterzijde vinden. Er is (gratis) parkeergelegenheid bij ons in de straat.
  • Met de taxi: Er staan altijd taxis te wachten buiten de aankomsthal van Hato Airport. Een rit naar Scuba Lodge kost US$40-45 (max. 4 personen).
  • Met transfer service: Wanneer je voor aankomst je volledige naam, aankomstdatum en tijdstip en vluchtnummer met ons deelt kunnen wij een chauffeur sturen. De kosten voor deze service zijn US$40,-, dit bedrag betaal je bij aankomst aan onze receptie.
Google Maps