BOEK DIRECT:

Beste prijs garantie

inclusief luchthaventransfers

leuke extraatjes voor rechtstreekse boekingen

BOEK DIRECT:

Beste prijs garantie

inclusief luchthaventransfers

leuke extraatjes voor rechtstreekse boekingen

Pietermaai

Scuba Lodge & Ocean Suites ligt direct aan zee in de levendige stadswijk Pietermaai. Onze unieke en charmante wijk staat bekend om de eeuwenoude gebouwen die de afgelopen jaren zijn gerestaureerd zonder hun oorspronkelijke uitstraling te verliezen. De wijken Punda en Otrobanda bevinden zich op loopafstand, evenals de wereldberoemde Pontjesbrug, de Handelskade en de drijvende markt.

Goede restaurants, gezellige cafés, musea en het strand zorgen ervoor dat je je geen moment hoeft te vervelen. Het is niet voor niets dat ze dit levendige deel van de stad ook wel het ‘quartier latin’ van Curaçao noemen.

Alles binnen handbereik

Op loopafstand van Scuba Lodge bevindt zich een kleine supermarkt, een pinautomaat en een apotheek (botika). Voor de deur is een bushalte zodat je snel en makkelijk vanaf Scuba Lodge naar de stranden zoals Mambo Beach BLVD en Cabana Beach kunt (10 minuten rijden). Snorkelaars en duikers zitten helemaal goed bij Scuba Lodge. Wij hebben namelijk een eigen PADI duikschool waar je terecht kunt voor al je vragen, het huren van snorkel- of duikspullen, of het volgen van een duikcursus. Voor onze deur daal je meteen af naar het huisrif.

Klik hier voor veel meer informatie over Pietermaai.

Google Maps