BOEK DIRECT:

Beste prijs garantie

inclusief luchthaventransfers

leuke extraatjes voor rechtstreekse boekingen

BOEK DIRECT:

Beste prijs garantie

inclusief luchthaventransfers

leuke extraatjes voor rechtstreekse boekingen

We stellen ons graag aan je voor:

Dalies


Het stralende middelpunt van onze organisatie! Dalies kwam in 2015 in ons midden en heeft sindsdien vele vriendschappen gesloten. Dalies is altijd in de weer, altijd met een glimlach en gaat door het vuur voor haar gasten (en haar gezin en haar eiland, maar daar is deze intro te kort voor)! 

Alex


Alex is onze handige Harry. Hij is altijd in de weer in de kamers en rondom het hotel. Bij monumentale panden pal aan zee komt veel onderhoud om de hoek kijken, maar Alex draait zijn hand er niet voor om!

Jimmy


Onze favoriete collega allertijden. In 2022 gaat hij met pensioen, maar tot die tijd genieten we nog van de onbegrijpelijke mopjes waar hij zelf heel hard om lacht en als je het lief vraagt speelt hij misschien wel wat op zijn basgitaar. Jimmy's favo uitspraak is: "Winning Team". En met Jimmy zijn we dat zeker! 

Daan


Daan runt al jaren onze duikschool en heeft dan ook menig hotelgast geholpen met de eerste kennismaking met de wonderschone curacaose onderwaterwereld. Maar ook onze vaste gasten komen graag terug voor een gezellig duik met Daan! 

Rosanny


Onze altijd vrolijke en poetsgrage Rosanny werkt al jaren met bezoekers van haar geliefde Curacao en sinds de zomer van 2021 doet ze dat in ons kleurrijke hotel. Rosanny is trots op haar eiland en deelt graag haar persoonlijke tips met onze gasten! 

Romi


Romi is onze jongste collega. Zij is in de zomer van 2021 vol energie en ambitie vanuit Nederland gekomen om in het zonnigste deel van het Nederlands Koninkrijk te werken. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk! 

Rowendy


In september 2021 liep hij zomaar naar binnen bij Scuba Lodge, op zoek naar werk. En daar trof hij Rosanny, Christina en Dalies. Zij zagen gelijk een leuke collega voor ons onderhoudsteam in Rowendy en dus kreeg Alex opdracht hem snel te bellen. En zo geschiedde! 

Chris


Van Lake Louise Canada tot Snowy Mountains Australie en inmiddels zit Chris alweer geruime tijd helemaal op zijn plek op zonnig Curacao. Chris leert graag de mens achter de gast kennen en dat maakt het altijd gezellig met Chris bij de receptie! 

Choma


We horen of zien Choma niet zoveel, maar hij scharrrelt graag in zijn geliefde tuin. Hij praat 's zachtjes tegen het groen en de tropische bloemen en zorgt dat ze optimaal kunnen groeien en bloeien! 

Lisette


Wie maakt toch die leuke foto's met pakkende teksten die we overal voorbij zien komen? Dat is onze Lisette. Onze dierenliefhebster zet zich ook al jaren in voor de zwerfdieren van CARF en verteld je graag wat jij eventueel zou kunnen bijdragen. 

Christina


In 2015 kwam Christina bij ons team en sindsdien zit Scuba Lodge in haar hart. Christina regelt vooral veel achter de schermen, maar de oplettende gast ziet haar 's ochtends vroeg of in de avonduren met een scherp oog door het hotel lopen. 

Coco †


♥ 2012 - 2018  †

Voor altijd in ons hart en onderdeel van ons team.