BOEK DIRECT:

Beste prijs garantie

inclusief luchthaventransfers

leuke extraatjes voor rechtstreekse boekingen

BOEK DIRECT:

Beste prijs garantie

inclusief luchthaventransfers

leuke extraatjes voor rechtstreekse boekingen

We stellen ons graag aan je voor:

Dalies


Het stralende middelpunt van onze organisatie! Dalies kwam in 2015 in ons midden en heeft sindsdien vele vriendschappen gesloten. Dalies is altijd in de weer, altijd met een glimlach en gaat door het vuur voor haar gasten (en haar gezin en haar eiland, maar daar is deze intro te kort voor)! 

Shenard


Ring... ring... ring! "Hallo, met Shenard van Scuba Lodge, hoe kan ik helpen?" Shenard maakt deel uit van ons receptieteam, wat betekent dat hij voor, tijdens én na jouw verblijf bij ons klaar staat om te helpen. Dus of je nu een hotelreservering wilt maken, een extra kussen op jouw kamer wilt, of een tour wilt boeken, Shenard is your guy.

Eveline


Eveline, de koningin van schone kamers en perfect opgemaakte bedden! Ze tovert onze hotelkamers en appartementen om tot ware pareltjes. En wist je dat ze ook een meesteres is in het vouwen van handdoeken? Als je geluk hebt, staat er een verbazingwekkend kunstwerk op je te wachten na een dagje strandhoppen.

Rougenka


We stellen je graag voor aan Rougenka, een vrolijke en kleurrijke persoonlijkheid met een passie voor gastbeleving. Ze begroet onze nieuwe gasten met een stralende glimlach en zorgt ervoor dat hun verblijf bij Scuba Lodge zorgeloos verloopt. 

José


José is onze laatste aanwinst! Zij woont tijdelijk op Curacao en loopt stage bij Scuba Lodge. Zij helpt ons team waar nodig maar je zult haar vooral treffen bij de receptie waar zij onze gasten te woord staat en welkom heet. Wanneer José niet bij Scuba Lodge is, is zij druk bezig het eiland te ontdekken.

Jimmy


Wie aan Scuba Lodge denkt, denkt aan Jimmy. Wij genieten nog altijd van zijn vrolijkheid en de onbegrijpelijke mopjes waar hij zelf heel hard om lacht. Als je het lief vraagt speelt hij misschien wel wat op zijn basgitaar. Jimmy's favo uitspraak is: "Winning Team". En met Jimmy zijn we dat zeker! 

Alex


Alex is onze handige Harry. Hij is altijd in de weer in de kamers en rondom het hotel. Bij monumentale panden pal aan zee komt veel onderhoud om de hoek kijken, maar Alex houdt wel van een uitdaging. Gaat er iets kapot, of is er onderhoud nodig? Alex to the rescue!

Daan


Daan runt al jaren onze duikschool en heeft dan ook menig hotelgast geholpen met de eerste kennismaking met de wonderschone Curaçaose onderwaterwereld. Maar ook onze vaste gasten komen graag terug voor een gezellig duik met Daan! 

Choma


We horen of zien Choma niet zoveel, maar hij scharrrelt graag rond in zijn geliefde tuin. Hij praat 's zachtjes tegen het groen en de tropische bloemen en zorgt dat ze optimaal kunnen groeien en bloeien. Wanneer je geniet van onze hotel tuin, dan heb je Choma te danken!

Keldin


Een pina colada? Moscow mule? Mai Tai? Keldin draait er zijn hand niet voor om. Of eigenlijk... doet hij dat wel. Shake, shake, shake, en voordat je het weet staat er een heerlijke cocktail voor je neus. Keldin is de barman die iedereen laat glimlachen met zijn aanstekelijke lach en grappige anekdotes.

Lisette


Wie maakt toch die leuke foto's met pakkende teksten die we overal voorbij zien komen? Dat is onze Lisette. Onze dierenliefhebster zet zich ook al jaren in voor de zwerfdieren van CARF en verteld je graag wat jij eventueel zou kunnen bijdragen. 

Christina


In 2015 kwam Christina bij ons team en sindsdien zit Scuba Lodge in haar hart. Christina regelt vooral veel achter de schermen, maar de oplettende gast ziet haar 's ochtends vroeg of in de avonduren met een scherp oog door het hotel lopen. 

Coco †


♥ 2012 - 2018  †

Voor altijd in ons hart en onderdeel van ons team.