BOEK DIRECT:

Beste prijs garantie

inclusief luchthaventransfers

leuke extraatjes voor rechtstreekse boekingen

BOEK DIRECT:

Beste prijs garantie

inclusief luchthaventransfers

leuke extraatjes voor rechtstreekse boekingen

Curacao: Een onderwater paradijs voor duikers

Als je droomt van een vakantiebestemming waar je direct vanaf het strand de onderwaterwereld kunt bewonderen, dan hoef je niet verder te kijken dan Curaçao. Curaçao is misschien minder toeristisch dan zustereilanden Aruba en Bonaire, maar het duiken hier is absoluut van wereldklasse.

Curaçao is het ideale eiland om kantduiken te maken. De meeste duikplekken zijn makkelijk te bereiken via het strand waardoor lange boottochten onnodig zijn. Curaçao ligt op ongeveer 75 kilometer afstand van Venezuela en is ongeveer drie uur vliegen van Miami. Het klimaat en de watertemperatuur zijn gedurende het hele jaar uitermate geschikt om te duiken. Van ondiepe riffen tot historische wrakken; Curaçao is een waar paradijs voor duikers! Het eiland kent tientallen duikplekken waardoor je tijdens je vakantie dagelijks nieuwe plekken kunt ontdekken.

Duiken in Curaçao wordt door sommige duikers beschreven als ‘duiken in een van de schilderijen van Salvador Dali’. Het is dan ook niet voor niets dan een van de meest populaire duikplekken de naam ‘Alice in Wonderland’ heeft gekregen. Op een gemiddelde dag is de zichtbaarheid ongeveer 20 meter en op rustigere dagen kan deze zelfs oplopen tot 30 meter. Je zwemt hier al snel tussen de schildpadden, kleurrijke vissen, zeepaardjes en prachtige koraalformaties. Een onvergetelijke ervaring!

Curaçao kent meer dan 80 verschillende duikplekken en je hebt dus wat tijd nodig om je in te lezen en de beste plekken te selecteren waar jij graag zou willen duiken. De duikschool van Scuba Lodge heeft professionele PADI-gecertificeerde duikinstructeurs die je daar graag mee helpen! Of je een professionele duiker bent of een newbie, Scuba Lodge Dive Center deelt graag de mooiste duikplekken van het eiland met je - neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.