BOEK DIRECT:

Beste prijs garantie

inclusief luchthaventransfers

leuke extraatjes voor rechtstreekse boekingen

BOEK DIRECT:

Beste prijs garantie

inclusief luchthaventransfers

leuke extraatjes voor rechtstreekse boekingen

De Beste Manier om Curacao te Ontdekken

Curaçao is voor veel Nederlanders een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming en is erg toeristvriendelijk. Er zijn verschillende manieren om de beste en mooiste plekken van het eiland te ontdekken. Hieronder hebben we een aantal reismogelijkheden op een rijtje gezet.

Ontdek Curaçao te voet
Scuba Lodge ligt in het hart van alle actie in de levendige wijk Pietermaai. Een geweldige manier om de prachtige stad en haar geschiedenis te bewonderen, is door een wandeltocht te maken. De meeste restaurants, trendy plekken en toeristische attracties liggen op slechts 10 tot 15 minuten lopen van Scuba Lodge. Al lopend ontdek je verborgen pareltjes!

Ontdek Curaçao met de auto
Een auto huren is de meest handige manier om het eiland te ontdekken wanneer je van plan bent om verder gelegen bestemmingen te verkennen, zoals Westpunt en de minder toeristische stranden. Huurprijzen zijn zeer betaalbaar en variëren tussen de $30 tot $80 per dag, afhankelijk van het type auto dat je kiest.

Regels en vereisten voor het huren van een voertuig variëren afhankelijk van het verhuurbedrijf. Grote, bekende franchisebureaus vereisen meestal een licentie en een aanbetaling per creditcard. Lokale, kleinere verhuurbedrijven hebben mogelijk alleen een geldig rijbewijs nodig om u een auto te verhuren tijdens uw verblijf.

TIP: Neem gerust contact met ons op via info@scubalodge.com voor het huren van een auto. Wij assisteren jou graag met het vinden van een geschikte huurauto!

Ontdek Curaçao met het openbaar vervoer
Voor budgetreizigers en backpackers is het nemen van de bus waarschijnlijk de goedkoopste en meest geschikte manier om Curaçao rond te reizen. Reizen met de bus is ook een interessante manier om het eiland te zien en tegelijkertijd een gevoel te krijgen van het dagelijkse lokale leven. Het nemen van de bus is echter niet aan te raden voor reizigers met een strak schema. Curaçao heeft een beperkt openbaar vervoersysteem en de bussen zijn niet gewend om een ​​regelmatig schema te volgen.

Andere opties om Curaçao te ontdekken
Voor degenen die Curaçao willen verkennen op een onconventionele manier, biedt onze duikschool elke donderdag een Westpunt-trip aan. Tijdens deze trip krijgen gasten het eiland te zien en worden er twee verschillende stranden bezocht waar gedoken en gesnorkeld kan worden met zeeschildpadden. Een geweldige manier om Curaçao te beleven zonder enige stress!

Curaçao is een relatief klein eiland, maar zit boordevol bezienswaardigheden en ervaringen. Of je er nu voor kiest om het eiland te voet of rijdend te ontdekken, Curaçao heeft voor iedereen genoeg verrassends te bieden. Neem gerust contact met ons op via info@scubalodge.com voor meer informatie, tips en inspiratie.