BOEK DIRECT:

Beste prijs garantie

inclusief luchthaventransfers

leuke extraatjes voor rechtstreekse boekingen

BOEK DIRECT:

Beste prijs garantie

inclusief luchthaventransfers

leuke extraatjes voor rechtstreekse boekingen

Stranden in de buurt

Westpunt kent prachtige stranden en baaien. Maar wist je dat er ook meerdere strandjes in de buurt van Scuba Lodge zijn waar je heerlijk kunt zonnen, zwemmen en genieten?

Dus wanneer je geen zin hebt om naar Westpunt te rijden maar je wilt wel wel lekker een (mid)dag naar het strand, dan is dat geen enkel probleem. 

De volgende stranden vind je op loopafstand of een kort bus- of autoritje van Scuba Lodge.

Mambo Beach Boulevard

Mambo Beach Boulevard

Mambo Beach Boulevard is één van de meest bekende en populaire stranden van Curaçao. Mambo bestaat uit een mooie strand strip met tal van fantastische restaurants, winkels en verschillende beach clubs zoals Mambo Beach, Wet & Wild, Madero Ocean Club, Bonita en Rilèks.

Mambo Beach Boulevard is slechts +/- 10 minuten rijden van Scuba Lodge.

Jan Thiel Beach

Jan Thiel Beach

Jan Thiel Beach is een favoriet onder onze hotelgasten omdat er veel te beleven valt. Naast het strand vind je hier namelijk verschillende restaurants, winkels en zelfs een casino. Ook worden hier verschillende sportactiviteiten georganiseerd waaronder beach tennis.

Jan Thiel Beach is slechts +/- 15 minuten rijden van Scuba Lodge.

Avila Beach

Avila Beach

Een lekker strandje waar je makkelijk naar toe loopt. De zee bij Avila Beach heeft golfbrekers, waardoor de golven voor het strand niet erg groot zijn. Een Beach Day Pass kost ƒ25,- (ongeveer US$15) per volwassene en ƒ15,- voor kinderen (ongeveer $9) tot 12 jaar. 

Dit strand is slechts +/- 5 minuten lopen van Scuba Lodge.