Ons strand

Zin om op het strand te liggen maar geen zin om de auto of bus te pakken? Geen probleem. Scuba Lodge heeft een knus en gezellig stadsstrandje waar je kunt zonnen, zwemmen én eten! Los Cabelleros ligt direct naast ons hotel maar is toegankelijk voor zowel hotelgasten als gasten van buitenaf.

Of je nu een hele dag op een van de strandbedjes wilt liggen of na een dag touren een hapje wilt komt eten―je bent van harte welkom! Het menu van Los Caballeros bestaat uit Zuid-Amerikaanse gerechten, pizza's uit de steenoven en verschillende barbecue specialiteiten. Iedere woensdag ontvang je 25% korting op onze pizza's.

Zolang de golven niet te wild zijn kun je hier heerlijk afkoelen en lekker zwemmen. En als je wilt duiken of snorkelen, grijp dan je kans! Voor al jouw duik- en snorkelwensen ben je namelijk van harte welkom bij Scuba Lodge Dive Center Pietermaai. Je vindt onze duikschool bij de ingang van Los Caballeros. Via diving@scubalodge.com kan je contact opnemen met onze duikinstructeurs voor vragen en reserveringen.

Happy Hour bij Los Caballeros

Iedere donderdag en vrijdag, van 17:00-19:00 uur, ben je welkom op ons 2-uur durende happy hour. Tijdens happy hour zijn al jouw favoriete drankjes extra scherp geprijsd.

Jouw evenement bij Los Caballeros

Ben jij op zoek naar een locatie voor een verjaardag, een jubileum, een bedrijfsfeest, bruiloft of ander evenement? Stuur dan een email naar info@deheerenatsea.com.