BOEK DIRECT:

Beste prijs garantie

inclusief luchthaventransfers

leuke extraatjes voor rechtstreekse boekingen

BOEK DIRECT:

Beste prijs garantie

inclusief luchthaventransfers

leuke extraatjes voor rechtstreekse boekingen

Onze favoriete stranden

Westpunt, het meest westelijke deel van Curaçao, staat bekend om de spectaculaire stranden met azuurblauwe zee. De meeste van deze stranden liggen op 30-45 minuten rijden van Scuba Lodge.

Drie van onze favoriete stranden zijn Klein Curaçao (alleen bereikbaar per boot), Cas Aboa en Grote Knip. Maar er zijn nog veel meer stranden die het bezoeken waard zijn, waaronder Porto Marie, Lagun, Santa Cruz, Playa Piskado (ook bekend als Playa Grandi), Daaibooi... en zo kunnen wij nog wel even door gaan!

Loop gerust eens langs onze receptie, wij vertellen je graag meer over onze persoonlijke favorieten en leggen ook graag uit hoe je hier komt.

Klein Curaçao

Klein Curaçao

Een dagje naar Klein Curaçao kan niet ontbreken tijdens jouw vakantie. Zoals de naam al doet vermoeden is Klein Curaçao een klein eilandje. Het bestaat uit een parelwit strand, omringd door azuurblauwe zee met een spectaculair rif en prachtige onderwaterwereld. Het eiland is onbewoond. 

Klein Curaçao is alleen bereikbaar per boot. Afhankelijk van welke boot je neemt duurt de overtocht duurt tussen de 45 minuten en 2 uur.

Cas Abao Beach

Cas Abao Beach

Het turquoise water, de wuivende palmbomen en het helderwitte zand maken Cas Abao Beach een favoriet onder de lokale bevolking en toeristen. Of je nu wilt gaan zwemmen, snorkelen of zonnebaden, het kan allemaal bij Cas Abao Beach. Het is een full-service strand met beveiligde parkeergelegenheid, toiletten, douches en kluisjes op het terrein. Er is ook een restaurant & strandbar en een palapa waar je kunt genieten van ontspannende massages.

Grote Knip/Kenepa Grande

Grote Knip/Kenepa Grande

Grote Knip, ook wel Kenepa Grande genoemd, is één van de bekendste stranden van het eiland. Het is een breed zandstrand met rotspartijen aan beide kanten. Wanneer je jouw auto hebt geparkeerd en naar het strand loopt heb je een prachtig uitzicht over het strand en de zee.

Tip: Combineer jouw bezoek aan de Grote Knip ook eens met een bezoek aan de Kleine Knip!