BOEK DIRECT:

Beste prijs garantie

inclusief luchthaventransfers

leuke extraatjes voor rechtstreekse boekingen

BOEK DIRECT:

Beste prijs garantie

inclusief luchthaventransfers

leuke extraatjes voor rechtstreekse boekingen

5 Trips en Tours die je niet kan missen op Curacao

Wanneer je aan Curacao denkt, denk je al snel aan de prachtige stranden die het eiland te bieden heeft. Bij veel mensen staat Curacao dan ook bekend als een cruiseschip bestemming of een duik- en snorkel paradijs. En ondanks dat dit absoluut klopt, heeft het eiland nog veel meer te bieden.

In dit artikel delen wij vijf trips en tours met je die je niet wilt missen tijdens je eerstvolgende vakantie naar Curaçao.

Met de Scuba Bus naar Westpunt
Een gezellige en relaxte manier om Curaçao te ontdekken is door je aan te melden voor een dagtrip naar Westpunt, in het meest westelijke deel van het eiland. Iedere donderdag rijdt het team van Scuba Lodge Dive Center met hun Scuba Bus naar Westpunt om te duiken, te snorkelen, en de zogenaamde “big five” van het eiland te spotten; de zeeschildpad, de warawara (roofvogel), de flamingo, de iguana en de geit.

Klein Curaçao
Een trip naar Klein Curaçao is zeker een must wanneer je op het eiland bent. Klein Curaçao is een onbewoond eiland voor de kust van Curaçao en is enkel te bereiken via boot, de boottocht duurt ongeveer twee uur. Eenmaal op het eiland kan je genieten van het zachte witte strand, de helderblauwe zee, en de iconische vuurtoren die midden in het eiland staat. Het is de perfecte manier om helemaal tot rust te komen en te genieten van de rust en stilte.

ATV Tour
Deze tour is een aanrader voor avonturiers en adrenaline junkies. Tijdens de ATV tour ontdek je afgelegen paden en moeilijk begaanbare terreinen waar je anders niet snel zult komen. Je ziet een ruwe kant van het eiland en terwijl je over het eiland scheurt kan je genieten van de ruige natuur. Er zijn verschillende tours mogelijk afhankelijk van hoeveel tijd je hebt en welk deel van Curaçao je graag zou willen zien.

Boottocht tijdens Zonsondergang
Een mooie dag afsluiten met een prachtige zonsondergang op een boot, beter dan dat kan je het niet krijgen! Ontspannen op een catamaran en genieten van het uitzicht is een fantastische manier om het einde van je middag en het begin van je avond door te brengen. Tevens is het een unieke manier om het eiland van een andere kant te bewonderen.

Eiland Tour
Een klassieke eiland tour is eigenlijk altijd goed! Als je veel wilt zien in weinig tijd is deze bus tour een goede optie. Gedurende de dag bezoek je verschillende topattracties waaronder Punda, de Curaçao-drankfabriek, de pittoreske wijk Scharloo, het Spaanse Water, Boca Tabla, Knip en de zoutvlaktes van Jan Kok. Je leert over de historie van het eiland en je bezoekt enkele van de leukste plekken van Curaçao. Just so you know, de bus heeft airconditioning! 

Curaçao biedt ontzettend veel moois en er zijn verschillende trips en tours mogelijk om de mooiste plekjes te ontdekken. Wij helpen je graag met het maken van jouw reservering(en)!