BOEK DIRECT:

Beste prijs garantie

inclusief luchthaventransfers

leuke extraatjes voor rechtstreekse boekingen

BOEK DIRECT:

Beste prijs garantie

inclusief luchthaventransfers

leuke extraatjes voor rechtstreekse boekingen

De verborgen pareltjes van Curacao

Veel reizigers kijken op Instagram en sociale media om alvast inspiratie op te doen voor hun aankomende vakantie. Maar Curaçao kent veel schitterende plekken waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord.

Hieronder onthullen we een aantal van die verborgen parels op Curaçao die, geloof het of niet, de meeste Instagrammers nog moeten ontdekken...

Het strand San Juan
Het strand van San Juan bestaat eigenlijk uit drie verschillende privéstranden: Manzalina Beach, Largu Beach en Shon Mosa Beach. Het strand ligt op slechts zeven minuten van de hoofdweg af en heeft een toegangsprijs van 8 gulden of $ 4,50. Het strand is dagelijks geopend van 8.00 tot 18.00 uur.

De stranden zijn volledig omgeven door de natuur, een rotsachtig pad en groet bomen. De stranden van San Juan worden lang niet zoveel bezocht als de meer toeristische stranden en daardoor is dit een heerlijk rustige plek om even één te zijn met de natuur.

Boka Pistol (in het Shete Boka National Park)
Het natuurpark Sheta Boka is een robuuste 4 kilometer (2,5 mijl) lang ruig kustgebied, waarin Boka Pistol te vinden is. Boka Pistol is een natuurlijk blaasgat, dat zijn naam dankt aan het geluid van de enorme golven die de lucht in schieten met schotachtige explosies. Deze plek biedt een adembenemend uitzicht op de oceaan. Dit overweldigende spektakel is absoluut een lust voor het oog wanneer je op Curaçao vakantie viert!

De Blauwe Kamer
De Blauwe Kamer is een prachtige blauw verlichtte grot waar je zo in kunt zwemmen en waar je veel vissen kunt spotten. De Blauwe Kamer ligt bijna volledig onder water. Dus voor degenen die van plan zijn om deze plek te verkennen, is een beetje snorkelervaring en vaardigheid vereist. De grot dankt zijn naam aan het effect dat het zonlicht heeft op het water.

Het strand Piskado / Grandi
Deze plek wordt inmiddels steeds vaker gevonden door toeristen, maar is officieel een lokaal vissersman strandje. Playa Piskado, ook wel Playa Grandi of Fisherman's Beach genoemd, is een strandje waar lokale vissers hun boten verankeren en hun dagelijkse vangst binnen brengen.

Het is een geweldig strand voor een uitstapje wanneer je over het eiland toert, omdat je een grote kans hebt om de zeeschildpadden van Curaçao onder het wateroppervlak te spotten. Zorg ervoor dat je een snorkelset meeneemt, en denk eraan; het is absoluut niet toegestaan om de schildpadden aan te raken, op te jagen of te voeren!

Kan jij niet wachten om de mooiste plekjes van Curaçao te ontdekken? Boek dan nu jouw verblijf bij Scuba Lodge en ontvang 15% korting op jouw kamer of appartment wanneer je minimaal 90 dagen voor aankomst boekt.