background image
Westpunt Trip - Snorkeling en duiken

Donderdag: Westpunt Trip

Iedere donderdag rijden wij in onze Scuba Bus van onze duikschool in Pietermaai naar Westpunt, het westen van Curaçao. Tijdens deze dag-trip bezoeken wij twee verschillende stranden waar gesnorkeld en gedoken kan worden met wilde zeeschildpadden. Deze trip is geschikt voor zowel duikers als niet-duikers, families, stelletjes, vrienden en solo-reizigers.

Wij verzamelen om 8:30 uur 's ochtends bij onze duikschool. Na een korte briefing bij de duikschool kan iedereen een plekje zoeken in onze Scuba Bus en dan gaan we op pad.
Bij de twee stranden kunnen mensen zonnen, zwemmen, snorkelen en duiken. Tussen de twee stranden in stoppen wij bij Playa Forti om te lunchen en om waaghalsen de kans te geven om vanaf de hoge rotsen in het water te springen.

Wij zijn rond 16:00 uur weer terug bij Scuba Lodge. Daarna zijn jullie uiteraard van harte welkom om met ons en andere gasten het happy hour op ons stadsstrand mee te pakken (tussen 17:00-19:00 uur zijn bier, wijn, frisdranken en mixdrankjes voor de helft van de prijs).

Aanmelden kan bij onze duikschool, telefonisch via (+5999) 465-2575 en via diving@scubalodge.com.