background image

15% Korting in Juli en Augustus

15% Korting in Juli en Augustus

In juli en/of augustus lekker even naar Curaçao? Goed idee! Boek nu je verblijf bij Scuba Lodge en ontvang 15 procent korting op je hotelkamer of appartement.*

Boek nu via onze website of stuur een email naar info@scubalodge.com. Je kan ons ook bellen via (+5999) 465-2575.

Er valt deze maanden ook genoeg te beleven op het eiland:

  • Clean-up Dive met Project AWARE; Zondag 1 juli organiseren onze duikinstructeurs een onderwater schoonmaakduik op ons huisrif. Gecertificeerde duikers zijn van harte welkom om deel te nemen aan de schoonmaakactie.
  • Dag van de Vlag / Dia di Bandera; Maandag 2 juli staat in het teken van officiële plechtigheden in de ochtend op het Brionplein in Otrobanda en in Parke Himno i Bandera (Park van het Volkslied en de Vlag) in Barber op het westelijke deel van Curaçao.
  • Velas Latinoamerica Curaçao 2018 (Sail Event); De haven van Curaçao ligt van 15-18 juli vol met grote zeilschepen. Elf 'tallships' varen op 15 juli onze Annabaai binnen. De prestigieuze regatta van Zuid-Amerika wordt om de vier jaar georganiseerd, het is dit jaar voor het eerst dat Curaçao een van de aanleghavens is op de route van Velas Latinoamerica.
  • Clean-up Dive met Project AWARE; Zondag 5 augustus organiseren onze duikinstructeurs een onderwater schoonmaakduik op ons huisrif. Gecertificeerde duikers zijn van harte welkom om deel te nemen aan de schoonmaakactie.
  • Curaçao North Sea Jazz Festival; Op donderdag 30 augustus, vrijdag 31 augustus, en zaterdag 1 september zal het Curaçao North Sea Jazz Festival. Dit jaar met optredens van o.a. Jason Derulo, Sting & Shaggy, Sean Paul, Christina Aguilera, KC & The Sunshine Band, en meer!

Deze korting is geldig op alle kamertypes en appartementen. Dagelijkse schoonmaak van de kamer en gebruik van strandlakens is inbegrepen.


* De 15% korting is geldig op een verblijf voor elke willekeurige data tussen 1 juli 2018 en 31 augustus 2013, onder voorbehoud van beschikbaarheid van kamers en appartementen. Minimaal aantal nachten: 1. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen of aanbiedingen.