background image

5 Redenen om in de Herfst naar Curaçao te gaan

5 Redenen om in de Herfst naar Curaçao te gaan

Lekker nazomeren tijdens de herfstperiode? Hier op Curacao schijnt het zonnetje nog volop en de gemiddelde temperatuur schommelt rond de 29°C. Ook het zeewater is lekker warm, ideaal voor strand- en zeeliefhebbers! Hieronder vijf redenen om in de herfst naar Curaçao te gaan.

Reden 1; Zomerse temperaturen maken je gelukkig
Najaarsdepressie? Zonlicht tekort? Herfst dipje? We weten dat het heerlijk is om in de zon te liggen. Maar het is niet alleen je relaxte vakantie waardoor je gelukkiger bent. Het zonlicht dat je door de zon opvangt laat je stralen. Laat die dikke trui, wollen sokken, en warme jas dus maar thuis en begin met het inpakken van je zwemkleding, zonnebrand en zonnebril.

Scuba Lodge's restaurant is 7 dagen per week geopend. We hebben zon- en schaduwplekken en er staat vaak een verkoelend briesje; een ideaal plekje om te genieten van het lekkere weer. Al onze hotelkamers zijn uitgerust met airconditioning en ook de slaapkamers in onze appartementen blijven zo lekker koel.

Reden 2; Je hebt een zomers kleurtje tijdens de feestdagen
De herfst is dé tijd om die witte melkflessen even een oppepper te geven. De kans op zon tijdens jouw vakantie op Curaçao is ook tijdens de herfst vrijwel 100%. Zeker met de feestdagen in aantocht willen we er goed uit zien en daar hoort een gezond, bruin kleurtje bij.

Scuba Lodge heeft twee zwembaden met comfortabele bedjes waar je heerlijk kunt zonnen en zwemmen. Daarnaast hebben wij een stadsstrand naast de deur waar je aan je kleurtje kunt werken.

Reden 3; Je gaat stressvrij de winter tegemoet
Ondanks alle feestdagen en gezelligheid is de winter vaak ook erg druk en stressvol. De herfst is daarom de ideale tijd om gebruik te maken van een welverdiende vakantie. Of je nu hele middagen ligt te dutten op het strand of het liefst zo vroeg mogelijk de Christoffelberg beklimt, er is op Curaçao voor iedereen wat wils. Omdat niets moet en alles mag, kan je tijdens je vakantie lekker even bijkomen en ontspannen om vervolgens stressvrij de winter tegemoet te gaan.

Bij onze receptie helpen wij je graag met het plannen van de ideale vakantie. Zo kunnen wij je voor of tijdens je bezoek assisteren met het boeken van trips, het plannen van tours en het regelen van een huurauto.

Reden 4; Er is van alles te doen en te beleven in de herfst
Er valt deze maanden genoeg te beleven op Curaçao. Zo heb je op 25 oktober 'The Flying Dutch' bij Mambo Beach Boulevard, na Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven is het nu de beurt aan Curaçao. Vervolgens is het tussen 2-9 november Restaurant Week op het eiland. Je kan bij geselecteerde restaurants gebruik maken van een speciaal 3-gangen menu voor slechts ANG 55,- per persoon. Ben jij een sportief typeje? Dan kan je op 25 november meedoen aan de 5e KLM Curaçao Marathon of op 22 december meehollen met de 3e jaarlijkse Santa Run.

Stuur ons gerust een mailtje als je vragen hebt over evenement op het eiland of het reserveren van tickets of tours. Wij zijn er om jouw (herfst)vakantie een succes te maken!

Reden 5; Je bespaart geld door gebruik te maken van laagseizoen tarieven
Op Curacao begint het hoogseizoen dit jaar op 23 december. Dit betekent dat je voor de kerstdagen nog gebruik kan maken van de laagseizoen prijzen. In deze periode is het doorgaans rustiger op het eiland en liggen de prijzen van vliegtickets gemiddeld ook een stuk lager. Kijk, dat is interessant!

Nieuwe boekingen die nu gemaakt worden voor een verblijf in de maand oktober ontvangen 20% korting!  Stuur een mailtje naar info@scubalodge.com of gebruik de chat op onze website voor meer info (we zijn meestal online tussen 8 uur 's ochtends en 9 uur 's avonds lokale tijd) voor meer info en reserveringen.