background image

Oudjaarsdag bij Scuba Lodge

Oudjaarsdag bij Scuba Lodge

Ieder jaar op 31 december is Pietermaai the place to be. Zo ook dit jaar! Vanaf 12 uur 's middags tot laat in de avond is het één groot feest in onze wijk met live muziek, volop eten, drinken en vuurwerk ― heel veel vuurwerk.

Ons restaurant is zoals altijd geopend vanaf half 8 's ochtends en à la carte ontbijten en lunchen is mogelijk. Om 12 uur 's middags zullen wij gast chef Ronald Añes verwelkomen in onze stand aan straat. Hij zal daar authentieke Indonesische saté serveren waarmee je een stevige bodem kunt leggen voor de rest van de dag. De saté kost Nafl. 12.50,- per portie en bestaat uit saté stokjes geserveerd met brood, ui en een heerlijke pindasaus. Saté je mee...?

Tussen 2-3 uur 's middags wordt voor Scuba Lodge de pagara (een sliert van honderden meters lang bestaande uit aan elkaar geknoopte rotjes) afgestoken. Wij zetten speciaal voor deze dag een bar aan de straatzijde zodat je eten (Ronald's Indonesische saté) en drinken kunt bestellen zonder ook maar iets te hoeven missen van de pagara.

Om 7 uur 's avonds is het tijd om samen vast een eerste glas champagne te heffen. Op dat moment wordt in Nederland immers het nieuwe jaar ingeluid! Vervolgens serveren wij een 4-gangen barbecue menu in ons restaurant bestaande uit vlees, kip en de vis van de dag. De BBQ Night kost Nafl. 45,- per persoon en begint om 7 uur. Een buffettafel met bijgerechten (incl. salades, dressings en barbecue sauzen, stokbrood, friet, en meer) is inbegrepen. Reserveren wordt aangeraden en kan via restaurant@scubalodge.com.

Ook de rest van de avond is het hartstikke druk en gezellig in de stad. Duizenden mensen komen samen op het Brionplein en op de Pontjesbrug om te picknicken, te feesten, en af te tellen naar het nieuwe jaar. Een unieke ervaring!

Wat is jouw wens voor 2018? Voor jezelf of voor een ander? Of misschien wel voor de hele wereld? Wij zijn heel benieuwd! Je kan t/m de 31e jouw wens voor het nieuwe jaar met ons delen. We hebben een krijtbord op de stoep staan ― uiteraard met vrolijk gekleurde krijtjes. Schrijf je wens op, maak vervolgens een foto van het krijtbord en deel deze op Facebook en/of Instagram met de hashtag #scubalodgewishes en maak kans op mooie prijzen.