background image

Gezocht: Sous Chef

Gezocht: Sous Chef

Is koken je lust en je leven en heb je een passie voor de horeca? Kan jij er samen met de chef-kok en het keukenteam voor zorgen dat onze gasten met een tevreden gevoel en volle maag naar huis gaan? Dan ben jij de Sous Chef die wij zoeken! Wij nodigen je graag uit om te komen solliciteren bij Restaurant Scuba Lodge in Pietermaai.

Functieomschrijving & werkzaamheden
Als Sous Chef geef je samen met de chef-kok leiding aan een fantastisch team en maak je met veel zorg de gerechten klaar zodat die prachtig gepresenteerd de keuken uit gaan. Je krijgt de kans om je talent voor koken te laten zien, terwijl je leiderschapsvaardigheden zich steeds verder ontwikkelen. Tijdens het koken zing jij gezellig mee met de hits die uit de keukenradio schallen en hou jij de gezelligheid er in met jouw collega's.*

De ideale kandidaat beschikt over de volgende ingrediënten:

  • Je bent een doorzetter
  • Je bent stressbestendig
  • Je bent communicatief, sociaal
  • Je hebt een hands-on mentaliteit
  • Je bent flexibel
  • Je bent een team player

Over Scuba Lodge
Gelegen aan het water en op een steenworp afstand van het stadscentrum ligt Scuba Lodge & Ocean Suites. Gasttevredenheid en een hoog servicelevel staan centraal bij ons hotel-restaurant; altijd die ene stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten meer ontvangen dan zij verwachten. Gasten die hier komen voor een verblijf of een hapje en drankje worden verrast door de hoge kwaliteit, de vriendelijkheid van het personeel en het ‘thuis gevoel’ dat wij hebben gecreëerd.

Kom jij de sterren van de hemel koken?
Interesse in de functie van Sous Chef bij Scuba Lodge & Ocean Suites? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar christina@scubalodge.com.

* Heb je geen opmerkelijk talent voor zingen? No worries, dat heb je ook niet nodig ;-)