background image

Gezocht: Frontoffice Medewerker

Gezocht: Frontoffice Medewerker

Scuba Lodge is een kleinschalig boetiekhotel gevestigd in vijf historische panden in het hartje van Pietermaai. Onze gasten komen van over de hele wereld en zijn van alle leeftijden. Wij bieden hen persoonlijke sfeer, gastvrijheid, comfort en goede faciliteiten.

‘Vriendelijk’. ‘Behulpzaam’. ‘Betrokken’. Dit is hoe onze gasten ons team beschrijven.

Ben jij een spontane gastvrouw/heer met oog voor detail en hart voor Curaçao? Wil jij jouw enthousiasme voor ons eiland overdragen op toeristen? En lijkt het jou leuk om onze gasten te ontvangen met een glimlach en ervoor te zorgen dat het hen tijdens hun verblijf aan niks ontbreekt?

Wie zoeken we?
Een gemotiveerde kracht die op zoek is naar misschien wel de leukste full-time baan van Curaçao. Je bent sociaal, staat open om te leren en je werkt graag in een vast team met gezellige collega’s. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en goede communicatieve vaardigheden. Je bent gastgericht en houdt van persoonlijk contact met mensen. Je hebt een zelfstandige en actieve houding en variërende werktijden zijn voor jou geen probleem.

De voornaamste werkzaamheden voor deze functie bedragen:
• Het in- en uitchecken van gasten;
• Onze gasten zowel telefonisch als persoonlijk te woord staan;
• Het aannemen en verwerken van reserveringen;
• Behulpzaam en gastvrij zijn om onze gasten een perfect verblijf te geven.

Wat bieden wij jou?
Binnen ons hotel werkt een klein, gezellig team en heerst een gemoedelijke, collegiale sfeer. Je werk is afwisselend en uitdagend en geen dag is hetzelfde. Je werkt in een inspirerende en dynamische werkomgeving met een jong en fris team van collega’s. Je kan hier veel ervaring opdoen.

Interesse?
Laat het ons weten! Jouw sollicitatie ontvangen we graag vóór zaterdag 17 maart 2018. Je kan je CV en sollicitatiebrief mailen naar gea@scubalodge.com.