background image

Gezocht: Chef-Kok

Gezocht: Chef-Kok

Ben (of ken*) jij een chef-kok die niet graag stilstaat, heb je passie voor het vak én vind jij het leuk om je keukenteam naar een hoger plan te tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Midden in het sfeervolle Pietermaai District op het Caribische eiland Curaçao, ligt Scuba Lodge & Ocean Suites. Dit hotel-restaurant staat bekend om de persoonlijke gastvrijheid en uitstekende service. Gasten die hier komen voor een verblijf of een gezellig hapje en drankje, worden verrast door de hoge kwaliteit, vriendelijkheid van het personeel en het “thuisgevoel” dat wij hebben gecreëerd.

Als chef-kok word jij verantwoordelijk voor de gehele keukenorganisatie inclusief personeelsbeleid, inkoop, efficiency en voorbereidende processen.

Wij zijn daarom op zoek naar een ervaren chef die de volgende 'ingrediënten' in huis heeft:

  • In het bezit van een afgeronde SVH vakopleiding.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Leidinggevende ervaring is een vereiste.
  • Flexibel voor wat betreft werktijden.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Papiamentu is een pre)

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar restaurant@scubalodge.com.

* Als jij ons in contact brengt met een geschikte kandidaat en dit contact resulteert voor ons in een nieuwe chef-kok, dan krijg jij van ons een weekend verblijf voor twee in Scuba Lodge incl. een 3-gangen diner voor twee personen in ons restaurant bereidt door onze nieuwe chef! Contact restaurant@scubalodge.com.