background image

Dollar-a-Night programma

Dollar-a-Night programma

Scuba Lodge & Ocean Suites doneert voor iedere overnachting een dollar per kamer of appartement aan lokale liefdadigheidsinstellingen. De opgehaalde fondsen worden aan het eind van ieder kwartaal gedoneerd aan Curaçao Animal Rights Foundation (CARF) en GreenKidz. De keuze is aan de hotelgasten welk van deze twee doelen zij willen steunen met hun verblijf.

Curaçao Animal Rights Foundation (CARF) is een lokale stichting die gewonde, verwaarloosde en gedumpte (straat)honden vangt, redt en verzorgd totdat deze gezond zijn en geadopteerd worden. De organisatie is opgericht in 2008 en is de oudste no-kill rescue organisatie van het eiland. Sinds de oprichting heeft CARF al meer dan duizend dieren gered. CARF ontvangt geen overheidsfinanciering en is volkomen afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers.

GreenKidz Curaçao stimuleert lokale schoolkinderen, leraren en ouders, om zorgzaam en verantwoordelijk met hun leef- en schoolomgeving om te gaan en zelf actief bij te dragen aan een groener, schoner en gezonder Curaçao. GreenKidz Curaçao is opgericht in 2015, en ontwikkelt jaarlijks moderne ‘groene’ lespakketten, die door GreenKidz gastdocenten worden uitgevoerd.

“Onze receptie wordt bemand door een klein en toegewijd team wiens eerste doelstelling 100% klanttevredenheid is. Al onze gasten worden persoonlijk begroet bij naam, en onze receptie medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en oprecht geïnteresseerd.” zegt Christina Sieperda, General Manager van Scuba Lodge & Ocean Suites. “Onze gasten waarderen dat en komen daardoor vaak een praatje maken bij de receptie. Wij hebben gemerkt dat velen van hen zich zorgen maken over het welzijn van dieren op Curaçao en de grote hoeveelheden zwerfafval op het eiland. Met name omdat zij veel zwerfhonden en afval tegenkomen wanneer zij over ons eiland rijden.”

Sieperda vervolgt: “Scuba Lodge is een klein boutique hotel, maar wij streven ernaar om groot te zijn in termen van lokale betrokkenheid en de ontwikkeling van het eiland. Een van de manieren waarop wij de gemeenschap vooruit kunnen helpen is door lokale goede doelen te steunen. Door slechts één dollar per nacht te doneren, kunnen hotelgasten van Scuba Lodge niet alleen genieten van een onvergetelijk verblijf in het hart van Curaçao, maar zij zullen na hun vakantie tevreden naar huis toe gaan wetende dat zij een positieve bijdrage hebben geleverd aan het eiland.”

Dollar-a-Night Donaties 2017
In 2017, hebben wij in totaal $4.824 gedoneerd aan GreenKidz. We hebben $5.358 gedoneerd aan CARF.

Dollar-a-Night Donaties 2018
In 2018, hebben wij in totaal $5.163 aan GreenKidz. We hebben $5.908 gedoneerd aan CARF.

Dollar-a-Night Donaties 2019
Kwartaal 1:  US$ 3.739
Kwartaal 2: US$ 2.829
Kwartaal 3: US$ 2.546