background image

Kleurrijke Parade; Curaçao Pride

Kleurrijke Parade; Curaçao Pride

Als je dacht dat Curaçao niet kleurrijker kon worden... dan heb je het mis! Van 27-30 september staat ons eiland in het teken van de Curaçao Pride en zal de felgekleurde regenboogvlag volop wapperen.

De Curaçao Pride is een vierdaags evenement dat gevierd wordt met speciale feesten en activiteiten voor iedereen die trots is op (met) wie hij of zij is. Wij hebben alle festiviteiten voor jullie op een rijtje gezet:

Woensdag 26 september
De Curaçao Pride begint op woensdag met het ‘Pre Pride Happy Hour’ bij Chin Chin Lounge Bar van 19:00 tot 00:00 uur. Entree is gratis. Chin Chin is ongeveer 10 minuutjes rijden van Scuba Lodge. Wij leggen je graag uit hoe je hier het beste naar toe kunt rijden.

Donderdag 27 september
Een van de hoogtepunten van de Curaçao Pride is de Pride Walk op donderdag 27 september. De walk begint om 18:00 uur bij het Rif Fort in Otrobanda. Via de pontjesbrug lopen de deelnemers met een grote regenboogvlag naar het Wilhelminapark in Punda waar de Pride Opening wordt gehouden en een gratis concert zal plaatsvinden. Vervolgens is er een afterparty bij Club Vanilla (entree kost US$ 5 per persoon).

Kan de Pride voor jou niet vroeg genoeg beginnen? Dan kan je vanaf 10:00 uur ‘s ochtends al deelnemen aan de Blue Curaçao experience bij Landhuis Chobolobo. De groepsrondleiding is een ontdekkingstocht door de distilleerderij gevolgd door een likeurproeverij en cocktail tasting. De Blue Curaçao experience kost US $40 per persoon. Een welkomstcocktail en snacks zijn inbegrepen.

Vrijdag 28 september
Op vrijdag wordt er een Jeepsafari georganiseerd. ‘s Ochtends vertrek je richting Westpunt om National Park Shete Boka te bezoeken, flamingo’s te spotten en te snorkelen. De kosten zijn US$ 65 per persoon, dit is inclusief drankjes, snorkelspullen en toegang tot Sheta Boka.

Om 18:00 begint het feest ‘Rainbow Lounge on Tour’ bij Papagayo Beach Club (in Jan Thiel). Tot middernacht kan je hier genieten van diverse DJ’s en live optredens. Entree is gratis.

Zaterdag 29 september
Tijdens het strandfeest ‘We Dragg You To The Beach’ bij Moomba Beach Club (in Piscadera) kan je van 12:00 tot 18:00 uur shows bekijken van vrouwelijke impersonators. Ook treden er verschillende DJ’s op. Entree is gratis. ‘s Avonds wordt er een White Party georganiseerd in Club Spoonz, de dress code is (zoals de naam al doet vermoeden) wit! Etree is US $20 per persoon.

Zondag 30 september
Op zondag wordt de Pride in stijl afgesloten, namelijk op een boot! De ‘Navigaytion Boat Party’ begint om 12:00 uur en vertrekt vanaf de Handelskade in Punda langs de kust van Curaçao naar Fuik. Het strand van Fuik is eigenlijk alleen maar te bereiken per boot en een populaire bestemming voor booteigenaren. De boat party kost US$ 65 per persoon en tickets zijn te verkrijgen bij het Floris Suite Hotel in Piscadera.

Voor meer informatie, tickets, deelname verwijzen wij jullie door naar www.curacaopride.com.