background image

Scuba Lodge doneert ruim $2.400

Scuba Lodge doneert ruim $2.400

Scuba Lodge heeft US$ 2.467,- gedoneerd aan de lokale stichtingen Curaçao Animal Rights Foundation (CARF) en GreenKidz. De donatie werd mogelijk gemaakt door gasten die in juli, augustus of september bij Scuba Lodge verbleven.

Sinds januari 2017 doneert Scuba Lodge ieder kwartaal een bedrag aan CARF en aan GreenKidz. Voor iedere nacht dat een hotelkamer of appartement bezet is doneert Scuba Lodge US$1 aan het goede doel. Aan hotelgasten wordt bij het uitchecken gevraagd welke van de twee goede doelen zij met hun bezoek willen steunen. De donatie komt echter niet van de hotelgasten maar van Scuba Lodge zelf.

“Daadwerkelijk iets kunnen betekenen voor ons eiland is zo ontzettend dankbaar en belangrijk. Zowel CARF als GreenKidz doen ontzettend belangrijk werk en daar wil Scuba Lodge graag een bijdrage aan leveren. Wij doneren namens onze hotelgasten 1 dollar per kamer per nacht aan het goede doel. De donatie van ruim 2.400 dollar kon alleen tot stand komen dankzij hun verblijf bij ons!” zegt Christina Sieperda, General Manager Scuba Lodge.

Over Curaçao Animal Rights Foundation (CARF)
CARF is de oudste no-kill rescue organisatie van het eiland. CARF werd -net als Scuba Lodge- tien jaar geleden opgericht. Sinds 2008 zetten de vrijwilligers van CARF zich 7 dagen per week in voor het redden, verzorgen, socialiseren en herplaatsen van voormalige straathonden. CARF ontvangt geen overheidssubsidie en is volledig afhankelijk van donaties, giften en vrijwilligers. Zie www.carfcuracao.com voor meer informatie.

Over GreenKidz
GreenKidz stimuleert lokale schoolkinderen in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar om zorgzaam en verantwoordelijk met hun leef- en schoolomgeving om te gaan en zelf actief bij te dragen aan een groener, schoner en gezonder Curaçao. GreenKidz ontwikkelt jaarlijks moderne ‘groene’ lespakketten, die door GreenKidz gastdocenten worden uitgevoerd op 50 Funderend Onderwijs scholen. Zie www.greenkidz.org voor meer informatie.