background image

Ons Duikteam

Ons duikteam bestaat uit drie professionele instructeurs met jarenlange ervaring; Adriaan, Daan en Jordy. Met veel gedrevenheid en enthousiasme begeleiden wij beginnende én ervaren duikers. Je kan bij ons een introductieduik doen om eerst eens te kijken of duiken iets voor jou is of je kan een volledige cursus volgen.

Samen delen wij meer dan 25 jaar duikervaring in Curaçao en wij hebben meer dan 8,000 duiken gemaakt in het Caribisch gebied. Je kan direct contact met ons opnemen via diving@scubalodge.com of loop een keer langs om kennis te maken.

In 2017 hebben wij een Amerikaanse schoolbus laten opknappen en omgetoverd naar onze Scuba Bus. Met onze Scuba Bus brengen we onze gasten naar de mooiste stranden, snorkel spots en duikplekken.  Ook ideaal voor vriendengroepen of families waarvan niet iedereen wilt duiken maar die wel samen op pad willen!

We hebben speciale prijzen voor stagiairs en locals, en kunnen een mooie korting aanbieden wanneer je in ons hotel verblijft en tevens bij ons komt duiken.

De team van onze duikschool

Adriaan

Adriaan

Favoriete duikplek:
Porto Mari

Daan

Daan

Favoriete duikplek:
Superior Producer

Jordy

Jordy

Favoriete duikplek:
Alice in Wonderland