background image

Trips & Tours

Snorkelbus

Snorkelbus

Op aanvraag — $40 p.p.

Ontdek de wonderen van de Curaçaose onderwaterwereld! Eén van onze duikinstructeurs neemt je mee op expeditie. Na het uitkiezen van de juiste snorkeluitrusting rijden jullie naar een prachtige snorkelplek. Je oefent diverse snorkeltechnieken en vervolgens geeft de instructeur je een tour door het onderwaterparadijs.


2-Tank Duik

2-Tank Duik

Op aanvraag — $120

Waarom zou je één duik maken als je er ook twee kunt doen? Twee duiken, twee locaties, twee keer zo veel plezier! Wij brengen je in onze Scuba Bus naar de mooiste locaties waar je een prachtige duik kunt nemen.


Scuba Bus naar Westpunt

Scuba Bus naar Westpunt

Iedere donderdag

Ontdek de mooie flora en fauna van Curaçao! Samen met onze tourguides (Dive Instructors) maak je een tocht over het eiland in onze Scuba Bus. Je gaat op zoek naar 'the big five' van Curaçao; de flamingo, de schildpad, de wara wara, de leguaan en de geit. Spot ze alle vijf! Snorkelen en/of duiken is inbegrepen.


Oostpunt Trip

Oostpunt Trip

Op Aanvraag — USD $120 p.p.

We verzamelen om 8:30 bij de duikschool om alle duiksetjes klaar te maken, dan vertrekken we om 9:00 richting  Jan Thiel om een leuke stop te maken op een prachtig viewpoint. Tijdens dit ritje vertellen we meer over het eiland en dan rijden we naar Tug boat om te duiken en te snorkelen.
Als de duikers en snorkelaars het water uit zijn, is het tijd voor een lekkere snack! De tweede spot die we bezoeken is Director's Bay, waar we weer mooie duiken maken en snorkelen.  De dag wordt afgesloten met een Batido (lokale fruit snack) en zijn rond een uur of 15:00 weer terug bij de duikschool.
Als duiker zal je dus 2 duiken maken, de kosten hiervan zijn $120,- per persoon. Als je mee wilt om te snorkelen zijn de kosten van deze trip $40,- per persoon. 

Happy Hour

Happy Hour

Elke donderdag vanaf 5 uur 's middags

Elke donderdag ben je welkom bij 'Two Hours of Happiness'  bij Dive City (eerder City Beach 88). Vanaf 17:00 uur tot 19:00 uur betaal je maar de halve prijs voor je drankjes. De bar blijft open tot 10 uur ‘s avonds. Iedereen is welkom; toeristen, locals, duikers, niet-duikers, jong en oud.

Klein Curaçao

Klein Curaçao

Dagelijks ― Vanaf $105 p.p.

Een bezoek aan Klein Curaçao mag niet ontbreken tijdens jouw vakantie. Klein Curaçao is een klein onbewoond eiland voor de kust van Curaçao. De bootreis duurt ongeveer anderhalf uur en je bent van ‘s ochtends vroeg tot einde middag op pad. Ontbijt en lunch (BBQ) is inbegrepen en er is een open bar. Verder kun je ook gebruik maken van de snorkels.


ATV-Tour

ATV-Tour

Dagelijks - Vanaf $99 p.p.

Bereid je voor op de rit van je leven! Ontdek de mooiste delen van Curaçao tijdens een ATV-tour onder leiding van een gids. Van de ruige Noordkant tot het St. Joris gebied, je zult delen van het eiland ontdekken die de meeste toeristen nooit de zien krijgen. Vroom, vroom!


Sunset Boot Trip

Sunset Boot Trip

Iedere woensdag — Vanaf $45 p.p.

Deze relaxte trip is de perfecte manier om de dag af te sluiten. Geniet van een spectaculaire zonsondergang aan boord van een luxe catamaran. Dit alles onder het genot van een lekker glaasje champagne, finger food en open bar.


Christoffelpark

Christoffelpark

Daily (go early in the mornings)

Het nationale park Christoffelpark is een natuurgebied in het noordwesten van het eiland Curaçao. Het park bestaat uit 3 voormalige plantages. Je kunt hier de Christoffelberg beklimmen (372m), hiken, mountain biken of een jeep tour boeken.


Stand-Up Paddle Boarding

Stand-Up Paddle Boarding

Dinsdag en Donderdag — $69 voor 4 uur

Suppen kan kort omschreven worden als het staand varen op een groot surfboard waarbij je je voortbeweegt door middel van een peddel. Je ontdekt de leukste plekjes in het Spaanse water, waar je alleen met je board kunt komen.


Eilandtour

Eilandtour

Dinsdag, Woensdag en Vrijdag — $57

Ontdek ons zonnige eiland middels een uitgebreide en georganiseerde bustour. De bus is voorzien van airconditioning. Je gaat langs Punda, de likeurfabriek, de kunstzinnige wijk Scharloo, het Spaanse Water, Boca Tabla, Knipbaai en de zoutpannen van Jan Kok. Je luncht lekker op Westpunt.


Caribbean Cooking Experience

Caribbean Cooking Experience

Dinsdag van 9:00 - 13:30 uur - US$99,-

Het lekkerste souvenir! Doe mee met de hype en leer koken met Caribische ingredienten. Na afloop geniet je van een heerlijke, zelfgemaakte lunch aan de gemeenschappelijke tafel. Inclusief lunch, drankjes en een receptenboekje. Neem de smaken van de Caribische keuken mee naar huis.


Strand Yoga bij Marie Pampoen

Strand Yoga bij Marie Pampoen

Zaterdags om 9 uur ― Nafl. 15 p.p.

Get zen in Marie Pampoen! Of je nu een ervaren yogi bent of nog niets van yoga weet, iedereen is welkom. Iedere zaterdagochtend (vanaf 9 uur) geeft Leticia yoga les bij de vernieuwde strandje van Marie Pampoen. De lessen worden in het Engels gegeven maar zijn makkelijk te volgen.


Instagram Wandeling

Instagram Wandeling

Op Aanvraag — USD $50 p.p. (min. 2 personen)

Ontdek de meest pittoreske en meest 'Instagrambare' pareltjes van Willemstad met lokale gids Gaby. Van lokale muurschilderingen tot schilderachtige steegjes met kleurrijke, koloniale gevels — vergeet je telefoon/camera niet!


Straathonden knuffelen

Straathonden knuffelen

Op aanvraag en in overleg

Scuba Lodge is een trotse supporter van CARF (Curaçao Animal Rights Foundation), de oudste no-kill rescue organisatie op het eiland. CARF is een lokale stichting die gewonde, verwaarloosde en gedumpte (straat)honden vangt, redt en verzorgd totdat deze gezond zijn en geadopteerd worden. Wil je een uurtje honden knuffelen, de vrijwilligers helpen met voeren, of een donatie langsbrengen?


Zwemmen met Dolfijnen

Zwemmen met Dolfijnen

Iedere dag - US$ 174,- p.p.

Heb je er altijd al van gedroomd om te zwemmen met dolfijnen? Dat kan op Curaçao! Het is mogelijk om diverse dolfijnprogramma's te volgen; van een dolphin encounter tot zwemmen, snorkelen of zelfs duiken met dolfijnen.


Diepzeevissen

Diepzeevissen

Op aanvraag — $595 voor 4 uur (max. 6 personen)

Met een motorjacht, voorzien van 720 PK, wordt je naar de beste visplekken van Curaçao gebracht. De meest gevangen vis in de Caribische Zee is wahoo, tonijn, marlin, barracuda of mahi-mahi (dradu). Met ervaren crew en professioneel materiaal beleef je een geweldige dag op zee. Prijs is incl. lunch, open bar, aas en hengels.