background image

Onze services

Ontbijten

Ontbijten

Als je ‘s ochtends wakker wordt is er niets zo lekker als genieten van een volledig verzorgd ontbijt met uitzicht op zee. Je kunt plaats nemen op onze overdekte patio of op het strand waar je met je voeten in het zand rustig kunt wakker worden. Wij zijn 7 dagen per week geopend en serveren ontbijt vanaf 7:30 uur ’s ochtends tot laat in de avond. Als je het Scuba Lodge-ontbijtmandje voor aankomst toevoegd aan je reservering ontvang je een mooie korting.


Auto huren

Auto huren

Onze Scuba Lodge service beperkt zich niet tot het bellen van een taxi. Wil je graag Curaçao op eigen houtje verkennen, dan is het een goed idee om een auto te huren. Zo heb je de vrijheid je over het eiland te bewegen, waar en wanneer je maar wilt. Wij kunnen vóór of tijdens je verblijf een huurauto voor je reserveren. Alle auto’s zijn in topconditie en kunnen bij het hotel worden afgeleverd en aan het einde van de huurperiode ook weer opgehaald worden.


Trips & Tours

Trips & Tours

Wil je snorkelen, duiken, zwemmen met dolfijnen, een jeepsafari maken, het Shete Boka National Park ontdekken, de Christoffelberg beklimmen, een historische stadswandeling maken of lekker een dagje zonnen op Klein Curaçao? Het kan allemaal. Wij helpen je graag met het boeken van een tour of het plannen van je trip. Je kunt dit van te voren reserveren of je kunt tijdens je vakantie aanschuiven bij onze dagelijkse eilandbriefing voor vragen, tips en reserveringen.


Massage

Massage

Geniet tijdens je vakantie van een heerlijke ontspanningsmassage. Wij helpen je graag door vooraf of tijdens je vakantie een reservering voor je te maken. Wij kunnen de masseur naar ons hotel laten komen of je kunt naar een massagesalon of spa gaan – de keus is aan jou. Je kan gemasseerd worden in je eigen kamer of appartement, op ons strandje of aan het zwembad. Er zijn verschillende massages mogelijk.


Gratis strandlakens

Gratis strandlakens

Heb jij ook altijd te weinig ruimte in je koffer om alles mee (terug) te nemen? Laat je strandhandoek dan thuis en bespaar zo gewicht en ruimte in je koffer. Bij onze receptie kan je dagelijks schone badlakens ophalen die je kunt meenemen naar het strand of zwembad. Wel zo handig! Scuba Lodge heeft twee zwembaden en sinds 2018 hebben wij zelfs een heus stadsstrand naast de deur; Los Caballeros.

Wasserij service

Wasserij service

Onze appartementen zijn voorzien van een wasmachine zodat je tijdens je verblijf bij ons je kleding kunt wassen. Was capsules zijn verkrijgbaar bij de receptie voor Nafl. 2,50 per stuk. Wanneer je in een hotelkamer verblijft ― of gewoon geen zin hebt om je tijdens jouw vakantie om de was te bekommeren ― kunnen wij jouw was doen voor Nafl. 22,50 per wasbeurt. Schone lakens, handdoeken en linnengoed is inbegrepen voor al onze gasten.