Tugboat

Snorkelbus

Op aanvraag - US$40,- p.p.

Ontdek de wonderen van de Caribische onderwaterwereld! Eén van onze divemasters neemt je mee op expeditie. Na het uitkiezen van de juiste snorkeluitrusting rijden we naar een prachtige snorkelplek. Daar geeft onze divemaster je een tour door het onderwaterparadijs en leert je eventueel snorkeltechnieken aan.

Meer informatie

Dolphin Swim

Zwemmen met Dolfijnen

Iedere dag - US$ 174,- p.p.

Heb je er altijd al van gedroomd om te zwemmen met dolfijnen? Dat kan op Curaçao! Het is mogelijk om diverse dolfijnprogramma's te volgen, van een dolphin encounter tot zwemmen of zelfs duiken met dolfijnen.

Meer informatie

dive center pietermaai

Happy Hour!

Elke donderdag

Elke donderdag ben je welkom bij '2 Hours of Happiness' in onze duikschool. Vanaf 5 uur 's middags wordt Scuba Lodge Dive Center omgetoverd in een bar! Drink een ijskoud biertje voor maar 3,00 NAF of een wijntje voor 4,00 NAF. Mixdrankjes zijn 5,00 NAF. De bar blijft open tot 10 uur ‘s avonds.

Meer informatie

klein curacao

Klein Curaçao

Elke dag - vanaf US$105,- p.p.

Een bezoek aan Klein Curaçao kan niet ontbreken tijdens jouw vakantie. Klein Curaçao is een klein onbewoond eiland voor de kust van Curaçao, de bootreis duurt ongeveer anderhalf uur. Ontbijt en lunch (BBQ) is inbegrepen. Vanaf 12 uur 's middags is er een open bar. Verder kun je ook gebruik maken van de snorkels.

Meer informatie

ATV Curacao

ATV Tour

Dagelijks - $90.- p.p.

Bereid je voor op de rit van je leven! Ontdek de mooiste delen van Curaçao tijdens een ATV-tour onder leiding van een gids. Van de ruige Noordkant tot het St. Joris gebied, je zult delen van het eiland ontdekken die de meeste toeristen nooit de zien krijgen. Vroom, vroom!

Meer informatie

Wakeboarden

Romantische Boot Trip

Iedere woensdag US$49,- p.p.

Deze relaxte trip is de perfecte manier om de dag af te sluiten. Geniet van een spectaculaire zonsondergang aan boord van een luxe catamaran. Dit alles onder het genot van een lekker glaasje champagne, finger food en open bar.

Meer informatie

Bounty_Adventures_Deep_Sea_Fishing

Diepzeevissen

Op aanvraag - US$595,- per 4 uur (max. 6 personen)

Met een motorjacht, voorzien van 720 PK, wordt je naar de beste visplekken van Curaçao gebracht. De meest gevangen vis in de Caribische Zee is wahoo, tonijn, marlin, barracuda of mahi-mahi (dradu). Met ervaren crew en professioneel materiaal beleef je een geweldige dag op zee. Prijs is incl. lunch, open bar, aas en hengels.

Meer informatie

suppen

Stand Up Paddle Boarding

Dinsdag en Donderdag US$69,- (4 uur)

Suppen kan kort omschreven worden als het staand varen op een groot surfboard waarbij je je voortbeweegt door middel van een peddel. Je ontdekt de leukste plekjes in het Spaanse water, waar je alleen met je board kunt komen.

Meer informatie

petertrips

Eilandtour

Dinsdag, Woensdag en Vrijdag US$50,-

Ontdek ons zonnige eiland middels een uitgebreide en georganiseerde bustour. De bus is voorzien van airconditioning. Je gaat langs Punda, de likeurfabriek, de kunstzinnige wijk Scharloo, het Spaanse Water, Boca Tabla, Knipbaai en de zoutpannen van Jan Kok. Je luncht lekker op Westpunt.

Meer informatie

img_8749

The Big Five

Op aanvraag

Ontdek de mooie flora en fauna van Curaçao! Samen met onze tourguides (PADI-Instructors) maak je een tocht over het eiland op zoek naar 'the big five' van Curaçao; de flamingo, de schildpad, de wara wara, de leguaan en de geit. Spot ze alle vijf! Snorkelen en/of duiken is inbegrepen.

Meer informatie

cookingclass

Caribbean Cooking Experience

Dinsdag van 9:00 - 13:30 uur • US$99,-

Het lekkerste souvenir! Doe mee met de hype en leer koken met Caribische ingredienten. Na afloop geniet je van een heerlijke, zelfgemaakte lunch aan de gemeenschappelijke tafel. Inclusief lunch, drankjes en een receptenboekje. Neem de smaken van de Caribische keuken mee naar huis.

Meer informatie

ut0pkbam8kg-kristopher-allison

Sunset Yoga

Dinsdag van 8:15-9:30am • Selecteerde zaterdagen vanaf 5:30pm • Nafl 15

Get zen in Pietermaai! Of je nu een ervaren yogi bent of nog niets van Yoga weet, iedereen is welkom. Iedere dinsdagochtend (from 8.15-9:30am) en bepaalde zaterdagmiddagen (neem contact met ons op voor de eerstvolgende les). Alle lessen worden in het Engels gegeven maar zijn makkelijk te volgen.

Meer informatie

CARF Curacao

Straathonden knuffelen

Op aanvraag en in overleg

Scuba Lodge is een trotse supporter van CARF (Curaçao Animal Rights Foundation), de oudste no-kill rescue organisatie op het eiland. CARF is een lokale stichting die gewonde, verwaarloosde en gedumpte (straat)honden vangt, redt en verzorgd totdat deze gezond zijn en geadopteerd worden. Wil je een uurtje honden knuffelen, de vrijwilligers helpen met voeren, of een donatie langsbrengen?

Meer informatie