Tugboat

Snorkelbus

Op aanvraag - US$40,- p.p.

Ontdek de wonderen van de Caribische onderwaterwereld! Eén van onze divemasters neemt je mee op expeditie. Na het uitkiezen van de juiste snorkeluitrusting rijden we naar een prachtige snorkelplek. Daar geeft onze divemaster je een tour door het onderwaterparadijs en leert je eventueel snorkeltechnieken aan.

Meer informatie

Dolphin Swim

Zwemmen met Dolfijnen

Iedere dag - US$ 174,- p.p.

Dolfijnen zijn dol fijn! Lijkt het jou niet een super ervaring om met dolfijnen te zwemmen, snorkelen of duiken? Hier op Curaçao kan je deze activiteit van je bucket list afstrepen. Eerst krijg je instructies van een professional zodat ook jij in het water overkomt als een heuse dolfijnen trainer. En dan is het zover, samen met de dolfijnen het water in op een prachtige locatie.

Meer informatie

dive center pietermaai

Happy Hour!

Elke donderdag

Elke donderdag ben je welkom bij '2 Hours of Happiness'. Vanaf 5 uur 's middags wordt Scuba Lodge Dive Center omgetoverd naar een bar! Drink een ijskoud biertje voor maar 2,50 NAF of een wijntje voor 4,00 NAF bij ons team.

Meer informatie

klein curacao

Klein Curacao

Elke dag - vanaf US$105,- p.p.

Een dag in het Paradijs!
Ga met de boot naar Klein Curacao! Het eiland van witte zandstranden, kristalhelder water, een schitterend koraalrif. Tegenwoordig is het eiland onbewoond, maar vroeger hebben hier vissers gewoond en geleefd. Maak er een heerlijke dag met een uitgebreide BBQ, onbeperkt drinken en snorkelen tussen de schildpadden! Klein Curacao is werkelijk een waar mekka voor duikers, snorkelaars en zonaanbidders.

Meer informatie

ATV Curacao

ATV Tour

Dagelijks - $90.- p.p.

Ontdenk het eiland op een andere manier! Spring op een quad en cross door verschillende woonwijken van Curaçao, richting de ruige Noordkant in het St. Joris gebied!

Meer informatie

Wakeboarden

Romantic Sunset Sail

Iedere woensdag US$49,- p.p.

Deze relaxte trip is de perfecte manier om de dag af te sluiten! Geniet van een spectaculaire zonsondergang en de schitterende Curaçaose kustlijn aan boord van een luxueuze catamaran. Dit alles onder het genot van een lekker glaasje champagne, fingerfood en open bar.

Meer informatie

Bounty_Adventures_Deep_Sea_Fishing

Diepzeevissen

Op Aanvraag US$595,- per 4 uur (max.6 personen)

Met een motorjacht, voorzien van 720 PK, wordt je naar de beste visplekken rond Curaçao gebracht. De meest gevangen vis in de Caribische Zee is Wahoo, Tonijn, Marlin, Barracuda of Mahi-Mahi (Dradu). Met ervaren crew en professioneel materiaal beleef je ene geweldige dag op zee. Prijs is inclusief lunch, open bar, aas en hengels.

Meer informatie

suppen

Stand Up Paddle Boarding

Dinsdag en Donderdag US$69,- (4 uur)

Ontdek het Spaanse Water eens op een andere manier! Al staand peddel je op je board op een relaxte manier over het water.

Meer informatie

petertrips

Eilandtour

Dinsdag, Woensdag en Vrijdag US$50,-

Ontdek ons zonnige eiland met een uitgebreide en georganiseerde bustour (voorzien van airco). Je gaat langs Punda, de likeurfabriek, Scharloo, Spaanse Water, Boca Tabla, Knipbaai en de zoutpannen van Jan Kok. Je luncht lekker op Westpunt.

Meer informatie

img_8749

The Big Five

Op aanvraag

Ontdek de mooie flora en fauna van Curaçao! Samen met onze tourguides (PADI-Instructors) maak je een tocht over het eiland op zoek naar 'the big five' van Curaçao; de flamingo, de schildpad, de wara wara, de leguaan en de geit. Spot ze alle vijf! Snorkelen en/of duiken is inbegrepen.

Meer informatie

cookingclass

Caribbean Cooking Experience

Dinsdag van 9:00 - 13:30 uur • US$99,-

Het lekkerste souvenir! Doe mee met de hype en leer koken met Caribische ingredienten. Na afloop geniet je van een heerlijke, zelfgemaakte lunch aan de gemeenschappelijke tafel. Inclusief lunch, drankjes en een receptenboekje. Neem de smaken van de Caribische keuken mee naar huis.

Meer informatie

ut0pkbam8kg-kristopher-allison

Sunset Yoga

Selecteerde zaterdagen vanaf 5:30pm • Iedere dinsdag van 8:15-9:30am • Nafl 15

Get zen in Pietermaai! Of je nu een ervaren yogi bent of nog niets van Yoga weet, iedereen is welkom. Iedere dinsdagochtend (from 8.15-9:30am) en bepaalde zaterdagmiddagen (neem contact met ons op voor de eerstvolgende les). Alle lessen worden in het Engels gegeven maar zijn makkelijk te volgen.

Meer informatie

CARF Curacao

Bezoekje aan CARF

Op aanvraag en in overleg

Scuba Lodge is een trotse supporter van CARF (Curacao Animal Rights Foundation), de oudste no-kill rescue organisatie op het eiland. CARF is een lokale stichting die gewonde, verwaarloosde en gedumpte (straat)honden vangt, redt en verzorgd totdat deze gezond zijn en geadopteerd worden. Wil je een uurtje honden knuffelen, de vrijwilligers helpen met voeren, of een donatie langsbrengen?

Meer informatie