By / 23rd augustus, 2017 / Uncategorized / No Comments

Als je op zondagmiddag gezellig aan het borrelen bent, wie lust er dan geen lekker stokje saté? Our thoughts exactly. Nu legt iedere barbecue fanaat wel eens saté op de BBQ, maar échte Indonesische sateh ajam? Die vind je op zondag alleen bij Scuba Lodge!

Op zondag, 3 september, serveert Chef Ronald tussen 4 en 7 uur ‘s middags authentieke Indonesische saté van kip, in Indonesië bekend als sateh ajam. Chef Ronald komt zelf uit Indonesië en bereidt de saté naar een oud familierecept dat generaties lang is doorgegeven.

Let op! De saté is alleen op zondag te bestellen tijdens ‘Scuba Lounge’; een wekelijks evenement in onze loungehoek aan het water. Zoals iedere zondag, kan je ook deze keer weer verfrissende mojitos bestellen bij onze speciale Bacardi-bar. Vanaf a.s. zondag 3 september is ook de traditionele sateh ajam een vast onderdeel van Scuba Lounge. Een primeur!

Saté: Eat In & Take Out

De sateh ajam is vol van smaak en wordt geserveerd op een bananenblad met lontong rijst, komkommer en ui. De prijs is Nafl 25,- per portie van 10 stokjes. Take-out is ook mogelijk. Wees er op tijd bij want op = op! Voor reserveringen bel +5999 465-2575 of stuur een mail naar info@scubalodge.com.

Saté je mee…?