Romantisch Dineren Tussen De Fakkels

Geniet van een overheerlijke cocktail, de authentieke keuken en een adembenemende zonsondergang bij Scuba Lodge Restaurant.

We hebben een uitgebreide kaart met voor elk wat wils; salades, soepen, burgers en verschillende vlees- en visgerechten. Maar ook vegetariërs kunnen zich bij ons culinair laten verwennen!

Met de kabbelende oceaan als achtergrondmuziek, sfeervolle fakkels om je heen en een goed glas wijn in de hand beleef je hier de perfecte avond.

Maandag: The Chef’s Tasting
Iedere maandag organiseren we ‘The Chef’s Tasting; aan tafel wordt een bonte verzameling aan kleurige pannetjes voor je uitgestald, met onder het dekseltje hemelse Caribisch geinspireerde gerechten. De proeverij is vanaf twee personen en de prijs is Fl. 59,- per persoon.

Donderdag: Barbecue Night
Iedere donderdag gaat bij ons de barbecue aan. De Barbecue Night bestaat uit vier rondes; rond 19.30 uur gaat er een tongstrelende pincho op de barbecue, gevolgd door een dagvers visje van de grill. Vergeet niet om ruimte over te laten voor een derde ronde waarin je getrakteerd wordt op een steak. We sluiten vervolgens af met een hamburger. Daarnaast kan je onbeperkt gebruik maken van ons barbecue buffet: diverse salades, versgebakken frietjes, BBQ- en satesauzen en stokbrood. BBQ Donderdag kost Fl. 45,- per persoon. Klik hier voor meer informatie.

Onze keuken is open tot circa 22:00 uur. Daarna is er altijd nog tijd om een lekker drankje te bestellen, de bar is tot circa 23:30 open.

Bel (+5999) 465-2575 voor het maken van een reservering of stuur een mailtje naar info@scubalodge.com.

Klik hier voor de volledige kaart.

Maak snel je reservering!