Auto huur

Scuba Lodge Service: autoverhuur

Onze Scuba Lodge service beperkt zich niet tot het bellen van een taxi. Wil je graag Curaçao op eigen houtje verkennen, dan is het een goed idee om een auto te huren. Zo heb je de vrijheid je over het eiland te bewegen, waar en wanneer je maar wilt. Wij kunnen voor of tijdens je verblijf een huurauto voor je reserveren. Alle auto’s zijn in topconditie en kunnen bij het hotel worden afgeleverd en aan het einde van de huurperiode ook weer opgehaald worden.

Ontbijt

Scuba Lodge Service: ontbijt

Als je ‘s ochtends wakker wordt is er niets zo lekker als rustig naar het strand lopen en daar genieten van een volledig verzorgd ontbijt met uitzicht op zee! Wij staan klaar met een glimlach. Ons restaurant is gelegen aan zee en je kunt plaats nemen op onze overdekte patio of op het strandje waar je met je voeten in het zand en een kopje koffie in de hand rustig kunt wakker worden. Wij zijn 7 dagen per week geopend vanaf 7:30 uur ’s ochtends tot laat in de avond. Alle gerechten op onze menukaart zijn de hele dag door te bestellen. 

Gratis strandlakens

Scuba Lodge Service: handdoeken service

Scuba Lodge service! Bespaar wat extra ruimte in je koffer door je strandlakens thuis te laten. Bij onze receptie kan je dagelijks nieuwe, schone badlakens ophalen die je kunt meenemen naar het strand of zwembad. Wel zo handig! Aan het einde van de dag kan je deze weer inleveren en eventueel een nieuwe handdoek meenemen.

Massage

Scuba Lodge Service: massage

Scuba Lodge service! Geniet tijdens je vakantie van een heerlijke ontspanningsmassage. Wij helpen je graag door vooraf of tijdens je vakantie een reservering voor je te maken. Wij kunnen de masseur naar ons hotel laten komen of je kunt naar de massagepraktijk verderop in de straat lopen – de keus is aan jou. Je kan gemasseerd worden in je eigen kamer of appartement, op ons strandje, of aan het zwembad. Afhankelijk van uw wensen of eventuele klachten zijn er verschillende massages mogelijk.

Leuke uitjes

Scuba Lodge Service: trips, tours & uitjes

Scuba Lodge service! Wil je snorkelen, duiken, zwemmen met dolfijnen, een jeepsafari maken, het Christoffelpark ontdekken, de Christoffelberg beklimmen, een historische stadswandeling maken of lekker een dagje naar Klein Curaçao? Het kan allemaal. Wij helpen je graag met het boeken van je tour of het plannen van je trip. Stuur een mail naar info@scubalodge.com met je wensen of kom even langs onze receptie wanneer je op het eiland bent.

Wasserij service

Scuba Lodge Service: wasserij

Scuba Lodge service! Al onze appartementen zijn voorzien van een eigen wasmachine, zodat je tijdens je verblijf bij ons gewoon je kleding kunt wassen. Wascapsules zijn verkrijgbaar bij de receptie voor NAF 2,50 per stuk. Wanneer je in een hotelkamer verblijft (of gewoon geen zin hebt om je tijdens je vakantie om de was te bekommeren) kunnen wij voor jou de was doen (wassen, drogen en vouwen) voor NAF 22,50 per wasbeurt.