Wrakduik Specialty

Wrakken hebben altijd al een mysterieus imago gehad. En nog steeds. In deze cursus leren we je de technieken en de gevaren om kundig en verantwoord de mysterie van de stalen reuzen te ontdekken en te verkennen.

Nieuwe zwemtechnieken, lijnen leggen, kleine ruimtes zonder directe uitgang naar boven. Een geweldige cursus voor de meer ervaren duiker. Om hieraan te beginnen moet je minimaal Advanced gecertificeerd zijn.

Prijs wrakduik specialty: $399.-

Nachtduik Specialty

Duiken kan altijd. Dus ook ’s nachts! Het klinkt spannend, maar met een zaklamp in de ene hand en een partij moed in de andere hand zorgen wij voor een geweldige, nieuwe ervaring! Een aanrader voor iedereen die al een duikbrevet heeft. Krabben, kreeften, inktvissen, octupussen, glimmende beestjes…. en in het donker. Wie wil dat nou niet?!

Prijs nachtduik specialty: $349.-

Diepduik Specialty

Altijd al een stapje dieper gewild? Willen weten wat daar onder in het donker zwemt? Dat kan! Maar wel met de juiste begeleiding en training. 4 duiken en een nieuwe reeks aan informatie en oefeningen zorgen ervoor dat de dieptes van de oceanen steeds dichterbij komen.

Met een maximale diepte van 40 meter zit je aan de top van de bodem in het recreatief duiken! Om hieraan te beginnen moet je minimaal Advanced gecertificeerd zijn.

Prijs diepduik specialty: $399.-

Navigatie Specialty

Vaak de weg kwijt? Nu niet meer! Althans, onder water. Veel van de informatie nodig om je weg terug te vinden zit al verstopt in moeder natuur. Wij leren je de nodige trucjes en juiste kennis om deze verstopte informatie te lezen, zodat jij onder water altijd weet waar je bent. Kompas/tijd /diepte /afstand /luchtverbruik /natuurlijke referenties /gezond verstand en voilà ; een menselijk navigatie systeem is geactiveerd!

Prijs navigatie specialty: $349.-

Drijfvermogen Specialty

Als een vis in het water! Met deze nuttige cursus leer je de perfecte controle over je drijfvermogen en balans te hebben onder water. Zodat je als vis door het water zweeft zonder enige vorm van inspanning en het uiterste uit je duiken kan halen. Meer ontspanning, minder luchtverbruik, meer bodemtijd, meer controle, meer plezier! Ook ideaal voor het maken van mooie foto’s met de Digitale Onderwater Fotografie specialty.

Prijs drijfvermogen specialty: $249.-

Nitrox Specialty

Ga diep en blijf lang! De voordelen van Nitrox zijn enorm met de juiste planning en de juiste manier van handelen. Minder stikstof en meer zuurstof geven je meer bodemtijd en een kortere oppervlakte interval. Maar de extra zuurstof heeft ook haar gevaren. D.m.v. andere tabellen, berekeningen en metingen leren we je hoe je meer uit je duiken kan halen met de juiste gasmix in je tank.

Prijs Nitrox specialty: $199.-

Boek nu je specialty!

Lion fish Hunt Specialty

Ontketen je oer-instincten als jager tijdens deze leerzame, spannende en superleuke specialty! Leer zoeken, vinden en schieten onderwater naar Lionfish en help mee ons rif te behouden. Deze indringende soort hoort niet thuis tussen de koraalriffen van Curaçao en heeft hier weinig natuurlijke vijanden, waardoor deze prachtige vis toch veel schade aan kan richten. Het is onze plicht en genot om als verantwoordelijke wezens op deze planeet de balans tussen goed en kwaad te herstellen. Na het vangen van de lionfish leren we je hoe de vis schoon te maken, te fileren en te grillen!

Prijs Lionfish hunt: $85.-

UV-Nachtduik

Coming soon!

De ultieme ervaring voor jong en oud! Onbeschrijfelijke kleuren tijdens een onbeschrijfelijke avontuur waar een nieuwe wereld zich schijnt te ontvouwen! Duiken ’s nachts is een spannende beleving waarbij je ook andere dieren kunt zien. Kleuren worden ’s nacht vanwege het directe licht van je zaklamp nog eens extra uitgelicht. Maar met een UV-verlichting wordt je duik een schouwspel van onvergelijkbare proporties.

UV-Nachtduik $85.-