PADI Open Water Diver

Je PADI Open Water halen? Middels theorielessen, diverse onderwater oefeningen en prachtige duiken in de Caribische zee, leren wij je alles wat je nodig hebt om zelfstandig en verantwoord te duiken. Na deze cursus bestaande uit 6 lessen (3,5 uur per les) mag je met een buddy naar een maximale diepte van 18 meter duiken.

Een leerzame en fantastische ervaring voor iedereen wat je voor de rest van je leven meeneemt! Wil je vervolgens doorleren? Dan is de PADI Advanced Open Water cursus de volgende stap.

Loop jij stage op Curaçao? Dan kan jij gebruik maken van onze speciale stagiaire korting. Klik hier voor meer informatie of stuur een mailtje naar diving@scubalodge.com.

PADI Scuba Diver

Te weinig vakantiedagen of heb jij je dagen op het eiland al helemaal volgepland? Als je toch wilt duiken, dan is dit ideaal voor jou.

Met je PADI Scuba Diver brevet krijg je namelijk de eerste 3 lessen van de PADI Open Water cursus. Op vertoon van dit brevet kan je overal ter wereld tot een maximale diepte van 12 meter duiken onder begeleiding van een officiële gids.

Mocht je in de toekomst toch voor je PADI Open Water willen gaan, dan kan je waar en wanneer je maar wilt verder gaan met lessen om je Scuba Duiker brevet om te zetten naar een volledig PADI Open Water certificaat.

under water photos and video

Voel je als een vis eh… filmster onder water! In samenwerking met Turtle & Ray Productions maakt Scuba Lodge HD-video’s en foto’s van jouw (introductie)duik. Vraag ons hierna bij het maken van je reservering.

Highlights

  • Standaard prijs $450.-
  • Stagiaire korting
  • Inclusief: les materiaal, gear & certification fee
  • Duur: 2 hele dagen + 2 halve dagen
  • Voor wie: beginners
  • Alle duiken op een andere locatie!
Boek jouw cursus nu!