Lekker je zomervakantie vieren op Curaçao

By / 11th juli, 2017 / Special Offers / No Comments

Nog lekker even weg deze zomer? Het zonnetje schijnt, onze zwembaden zijn gevuld met vers water en wij hebben vast een strandbedje voor je gereserveerd. Boek nu je zomervakantie bij ons en ontvang 25% korting!

Lees verder

Pietermaai Proeft; Om Je Vingers Bij Af Te Likken!

By / 8th juni, 2017 / Evenementen, Restaurant / No Comments

Op zaterdag 24 juni en zondag 25 juni zal ‘Pietermaai Proeft’ plaatsvinden in onze wijk; een food fuif om je vingers bij af te likken! Maak kennis met de diverse keukens uit de wijk, combineer lekkere hapjes met mooie wijnen en laat je verrassen door bijzondere specialiteiten.

Lees verder

Vaderdag bij Scuba Lodge

By / 29th mei, 2017 / Restaurant / No Comments

Wil jij jouw lieve vader, man of vriend op 18 juni in het zonnetje zetten? Wat is een betere start van Vaderdag dan een heerlijke vaderdag ontbijt- of brunchbuffet aan zee? Naast verschillende luxe broodjes en vers fruit serveren wij ook een full English breakfast met alles erop en eraan. Dat betekent dus gebakken eieren, bonen, bacon,

Lees verder

Geef Je Vakantie Kleur Met Curaçao Color Walk!

By / 19th mei, 2017 / Evenementen / No Comments

Op zondag 4 juni zal de vierde editie van de Curaçao Color Walk plaatsvinden; een wandeling van circa 7 kilometer die bij Sambil begint en eindigt en o.a. door de straten van Otrobanda loopt. De ‘fun walk’ begint om half 7 ’s ochtends bij Sambil met een warm-up. De daadwerkelijke wandeling gaat om 7 uur van start.

Lees verder

Hemelvaartsdag bij Scuba Lodge

By / 17th mei, 2017 / Special Offers / No Comments

Hemelvaartsdag valt op donderdag en een hoop mensen krijgen of nemen de vrijdag ook vrij. Maak er een gezellig lang weekend van bij Scuba Lodge en ga met het hele gezin een paar dagen weg of plan een romantische overnachting met zijn tweetjes! Vanaf donderdag 25 mei t/m zondag 28 mei kan je gebruik maken van onze speciale

Lees verder

Moederdag bij Scuba Lodge

By / 3rd mei, 2017 / Restaurant / No Comments

Zondag 14 mei = Moederdag! Kom samen met je moeder/vrouw/vriendin/dushi en geniet allebei van een heerlijk uitgebreid ontbijt- of brunchbuffet met uitzicht op zee.

Lees verder

Scuba Lodge doneert $2400 aan CARF en GreenKidz

By / 19th april, 2017 / Charity / No Comments

Scuba Lodge heeft in het eerste kwartaal van 2017 de lokale organisaties Curaçao Animal Rights Foundation (CARF) en GreenKidz Curaçao blij gemaakt met een donatie. Dit afgelopen kwartaal is er door het boutique hotel in totaal US$ 2417 opgehaald voor deze maatschappelijke doelen.

Lees verder

Kom Pasen vieren bij Scuba Lodge met ontbijt- of brunchbuffet

By / 7th april, 2017 / Uncategorized / No Comments

Hop on over to Scuba Lodge! Op zondag 16 april en maandag 17 april vieren wij Pasen met een Paas ontbijtbuffet voor de vroege vogels én een Paas brunchbuffet voor de uitslapers.

Lees verder

Boutique hotel Scuba Lodge wint titel ‘Best Small Hotel & Apartments Curaçao’

By / 15th maart, 2017 / awards / No Comments

Boutique hotel Scuba Lodge & Ocean Suites is door lezers van lokale krant Amigoe Express verkozen tot Best Small Hotel & Apartments van Curaçao. Daarmee is het hotel voor de 3e keer op rij de absolute prijswinnaar. Ook de duikschool van het boutique hotel viel opnieuw in de prijzen. Scuba Lodge Dive Center Pietermaai won de

Lees verder

Valentijnsdag bij Scuba Lodge

By / 31st januari, 2017 / Uncategorized / No Comments

Valentijnsdag komt eraan en je bent nog steeds op zoek naar een goed idee om je partner te verrassen…?

Lees verder