Boutique hotel Scuba Lodge wint titel ‘Best Small Hotel & Apartments Curaçao’

By / 15th maart, 2017 / awards / No Comments

Boutique hotel Scuba Lodge & Ocean Suites is door lezers van lokale krant Amigoe Express verkozen tot Best Small Hotel & Apartments van Curaçao. Daarmee is het hotel voor de 3e keer op rij de absolute prijswinnaar. Ook de duikschool van het boutique hotel viel opnieuw in de prijzen. Scuba Lodge Dive Center Pietermaai won de

Lees verder

Valentijnsdag bij Scuba Lodge

By / 31st januari, 2017 / Uncategorized / No Comments

Valentijnsdag komt eraan en je bent nog steeds op zoek naar een goed idee om je partner te verrassen…?

Lees verder

Gratis massage voor deelnemers KLM Curaçao Marathon

By / 22nd januari, 2017 / Uncategorized / No Comments

Ben je van plan deel te nemen aan de KLM Curaçao Marathon dit jaar? Of dit nu je eerste of je honderdste marathon wordt, jij hebt wel een heerlijke ontspanningsmassage verdiend! Al onze hotelgasten die deelnemen aan de hele of halve marathon krijgen van ons een post-marathon massage.

Lees verder

Februari: De Maand van Karnaval

By / 16th januari, 2017 / Evenementen / No Comments

Op Curaçao staat februari helemaal in het teken van Karnaval, en is daarom misschien wel één van de beste momenten om Curaçao te bezoeken.  Bekijk als één van de tienduizenden toeschouwers langs de weg de indrukwekkende reeks kleurrijke groepen die op het ritme van de Tumba dansen, onze officiële carnavalsmuziek.

Lees verder

General Manager’s Bericht: Terugblikken & Vooruit Kijken

By / 16th januari, 2017 / Uncategorized / No Comments

Allereerst nogmaals een heel gelukkig en gezond 2017 toegewenst! Nu alle feestdagen weer voorbij zijn, kijken wij tevreden terug op een succesvol jaar met als hoogtepunt het winnen van de Zoover Gold Award als meest populaire hotel op Curaçao. Een trots moment voor ons hele team!

Lees verder

Scuba Lodge steunt CARF en GreenKidz met Dollar-A-Night Programma

By / 4th januari, 2017 / Uncategorized / No Comments

Scuba Lodge & Ocean Suites heeft een nieuw Dollar-A-Night programma geïntroduceerd. Het hotel zal dit jaar na iedere overnachting één dollar per kamer (of appartement) per nacht aan lokale liefdadigheidsinstellingen doneren. De opgehaalde fondsen zullen worden gedoneerd aan twee lokale stichtingen: Curaçao Animal Rights Foundation (CARF) en GreenKidz Curaçao. De keuze is aan de hotelgasten welk van

Lees verder

Voornemens 2017: Meer reizen, geld besparen, Curaçao bezoeken

By / 30th december, 2016 / Special Offers / No Comments

Meer reizen. Geld besparen. Curaçao bezoeken. Als dit jouw goede voornemens zijn, dan hebben wij de perfecte aanbieding voor jou…

Lees verder

Feestdagen bij Scuba Lodge

By / 6th december, 2016 / Evenementen, Restaurant / No Comments

Met trots presenteren wij ons kerstmenu! Maar ook op de dagen voor en na kerst valt er genoeg te eten (en te beleven) bij Scuba Lodge.

Lees verder

Scuba Lodge’s Kerstmenu 2016

By / 6th december, 2016 / Restaurant / No Comments

Met trots presenteren wij ons kerstmenu! Ook op Kerstavond, Kerstochtend, Oudjaarsdag en Nieuwjaarsdag is er genoeg te eten beleven bij Scuba Lodge. Reserveren kan via +(5999) 465-2575 en restaurant@scubalodge.com. Reserveer tijdig want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Lees verder

Sinterklaas Ontbijtbuffet bij Scuba Lodge

By / 29th november, 2016 / Evenementen / No Comments

Sinterklaas is op Curaçao en natuurlijk laten wij dit bij Scuba Lodge niet zomaar voorbij gaan. Op zondag 4 december kan het hele gezin bij ons genieten van een speciaal Sinterklaas ontbijtbuffet… met huisgemaakte pepernoten cheesecake!

Lees verder