4x Een Tropische Winter op Curaçao

By / 13th oktober, 2017 / Evenementen / No Comments

Storm. Regen. Grijze lucht. Koud. Kortere dagen. Dat is wat de laatste maanden van het jaar in Nederland meestal voor ons in petto hebben. Mocht je daar nou even helemaal geen zin in hebben, dan is Curaçao het ideale toevluchtsoord. Als je het zo bekijkt is zo’n winter helemaal zo slecht nog niet…

Lees verder

Scuba Lodge doneert ruim $2400 aan CARF en GreenKidz

By / 11th oktober, 2017 / Charity / No Comments

Met dank aan alle gasten die tussen 1 juli 2017 – 30 september 2017 bij Scuba Lodge hebben verbleven, hebben wij weer een mooie donatie kunnen maken aan de lokale stichtingen Curaçao Animal Rights Foundation (CARF) en GreenKidz. Er is totaal $2.419,00 gedoneerd!

Lees verder

KLM Werelddeal Weken: Curaçao vanaf €499

By / 7th september, 2017 / Uncategorized / No Comments

Goed nieuws; de KLM Werelddeal Weken zijn weer gestart! Je kunt nu een retourticket Amsterdam-Curaçao boeken vanaf €499,-* Boek je hotelkamer of appartement direct bij ons en krijg gegarandeerd de beste prijs op je accommodatie!

Lees verder

Scuba Lounge; Saté je mee?

By / 23rd augustus, 2017 / Uncategorized / No Comments

Als je op zondagmiddag gezellig aan het borrelen bent, wie lust er dan geen lekker stokje saté? Our thoughts exactly. Nu legt iedere barbecue fanaat wel eens saté op de BBQ, maar échte Indonesische sateh ajam? Die vind je op zondag alleen bij Scuba Lodge!

Lees verder

Lekker je zomervakantie vieren op Curaçao

By / 11th juli, 2017 / Special Offers / No Comments

Nog lekker even weg deze zomer? Het zonnetje schijnt, onze zwembaden zijn gevuld met vers water en wij hebben vast een strandbedje voor je gereserveerd. Boek nu je zomervakantie bij ons en ontvang 25% korting!

Lees verder

Pietermaai Proeft; Om Je Vingers Bij Af Te Likken!

By / 8th juni, 2017 / Evenementen, Restaurant / No Comments

Op zaterdag 24 juni en zondag 25 juni zal ‘Pietermaai Proeft’ plaatsvinden in onze wijk; een food fuif om je vingers bij af te likken! Maak kennis met de diverse keukens uit de wijk, combineer lekkere hapjes met mooie wijnen en laat je verrassen door bijzondere specialiteiten.

Lees verder

Vaderdag bij Scuba Lodge

By / 29th mei, 2017 / Restaurant / No Comments

Wil jij jouw lieve vader, man of vriend op 18 juni in het zonnetje zetten? Wat is een betere start van Vaderdag dan een heerlijke vaderdag ontbijt- of brunchbuffet aan zee? Naast verschillende luxe broodjes en vers fruit serveren wij ook een full English breakfast met alles erop en eraan. Dat betekent dus gebakken eieren, bonen, bacon,

Lees verder

Geef Je Vakantie Kleur Met Curaçao Color Walk!

By / 19th mei, 2017 / Evenementen / No Comments

Op zondag 4 juni zal de vierde editie van de Curaçao Color Walk plaatsvinden; een wandeling van circa 7 kilometer die bij Sambil begint en eindigt en o.a. door de straten van Otrobanda loopt. De ‘fun walk’ begint om half 7 ’s ochtends bij Sambil met een warm-up. De daadwerkelijke wandeling gaat om 7 uur van start.

Lees verder

Hemelvaartsdag bij Scuba Lodge

By / 17th mei, 2017 / Special Offers / No Comments

Hemelvaartsdag valt op donderdag en een hoop mensen krijgen of nemen de vrijdag ook vrij. Maak er een gezellig lang weekend van bij Scuba Lodge en ga met het hele gezin een paar dagen weg of plan een romantische overnachting met zijn tweetjes! Vanaf donderdag 25 mei t/m zondag 28 mei kan je gebruik maken van onze speciale

Lees verder

Moederdag bij Scuba Lodge

By / 3rd mei, 2017 / Restaurant / No Comments

Zondag 14 mei = Moederdag! Kom samen met je moeder/vrouw/vriendin/dushi en geniet allebei van een heerlijk uitgebreid ontbijt- of brunchbuffet met uitzicht op zee.

Lees verder