Geef Je Vakantie Kleur Met Curaçao Color Walk!

By / 19th mei, 2017 / Evenementen / No Comments

Op zondag 4 juni zal de vierde editie van de Curaçao Color Walk plaatsvinden; een wandeling van circa 7 kilometer die bij Sambil begint en eindigt en o.a. door de straten van Otrobanda loopt. De ‘fun walk’ begint om half 7 ’s ochtends bij Sambil met een warm-up. De daadwerkelijke wandeling gaat om 7 uur van start.

Lees verder

Hemelvaartsdag bij Scuba Lodge

By / 17th mei, 2017 / Special Offers / No Comments

Hemelvaartsdag valt op donderdag en een hoop mensen krijgen of nemen de vrijdag ook vrij. Maak er een gezellig lang weekend van bij Scuba Lodge en ga met het hele gezin een paar dagen weg of plan een romantische overnachting met zijn tweetjes! Vanaf donderdag 25 mei t/m zondag 28 mei kan je gebruik maken van onze speciale

Lees verder

Moederdag bij Scuba Lodge

By / 3rd mei, 2017 / Restaurant / No Comments

Zondag 14 mei = Moederdag! Kom samen met je moeder/vrouw/vriendin/dushi en geniet allebei van een heerlijk uitgebreid ontbijt- of brunchbuffet met uitzicht op zee.

Lees verder

Scuba Lodge doneert $2400 aan CARF en GreenKidz

By / 19th april, 2017 / Charity / No Comments

Scuba Lodge heeft in het eerste kwartaal van 2017 de lokale organisaties Curaçao Animal Rights Foundation (CARF) en GreenKidz Curaçao blij gemaakt met een donatie. Dit afgelopen kwartaal is er door het boutique hotel in totaal US$ 2417 opgehaald voor deze maatschappelijke doelen.

Lees verder

Kom Pasen vieren bij Scuba Lodge met ontbijt- of brunchbuffet

By / 7th april, 2017 / Uncategorized / No Comments

Hop on over to Scuba Lodge! Op zondag 16 april en maandag 17 april vieren wij Pasen met een Paas ontbijtbuffet voor de vroege vogels én een Paas brunchbuffet voor de uitslapers.

Lees verder

Boutique hotel Scuba Lodge wint titel ‘Best Small Hotel & Apartments Curaçao’

By / 15th maart, 2017 / awards / No Comments

Boutique hotel Scuba Lodge & Ocean Suites is door lezers van lokale krant Amigoe Express verkozen tot Best Small Hotel & Apartments van Curaçao. Daarmee is het hotel voor de 3e keer op rij de absolute prijswinnaar. Ook de duikschool van het boutique hotel viel opnieuw in de prijzen. Scuba Lodge Dive Center Pietermaai won de

Lees verder

Valentijnsdag bij Scuba Lodge

By / 31st januari, 2017 / Uncategorized / No Comments

Valentijnsdag komt eraan en je bent nog steeds op zoek naar een goed idee om je partner te verrassen…?

Lees verder

Gratis massage voor deelnemers KLM Curaçao Marathon

By / 22nd januari, 2017 / Uncategorized / No Comments

Ben je van plan deel te nemen aan de KLM Curaçao Marathon dit jaar? Of dit nu je eerste of je honderdste marathon wordt, jij hebt wel een heerlijke ontspanningsmassage verdiend! Al onze hotelgasten die deelnemen aan de hele of halve marathon krijgen van ons een post-marathon massage.

Lees verder

Februari: De Maand van Karnaval

By / 16th januari, 2017 / Evenementen / No Comments

Op Curaçao staat februari helemaal in het teken van Karnaval, en is daarom misschien wel één van de beste momenten om Curaçao te bezoeken.  Bekijk als één van de tienduizenden toeschouwers langs de weg de indrukwekkende reeks kleurrijke groepen die op het ritme van de Tumba dansen, onze officiële carnavalsmuziek.

Lees verder

General Manager’s Bericht: Terugblikken & Vooruit Kijken

By / 16th januari, 2017 / Uncategorized / No Comments

Allereerst nogmaals een heel gelukkig en gezond 2017 toegewenst! Nu alle feestdagen weer voorbij zijn, kijken wij tevreden terug op een succesvol jaar met als hoogtepunt het winnen van de Zoover Gold Award als meest populaire hotel op Curaçao. Een trots moment voor ons hele team!

Lees verder