Ons award-winnende team van professionele en ervaren duikinstructeurs hebben samen meer dan 8.000 duiken gemaakt en delen meer dan 25 jaar duikervaring in Curaçao alleen.

Wij staan bekend om de veilige, leuke en onvergetelijke duikervaringen die wij bieden. Je duikt bij ons in kleine groepen zodat wij je persoonlijke service en aandacht kunnen garanderen. Of je nu een beginner of een ervaren duiker bent, onze duikprogramma’s staan garant voor kwaliteit en gezelligheid.

Voor meer informatie, onze prijzen en het maken van een reservering kan je contact met ons opnemen via diving@scubalodge.com.

Duikschool & Aanbod

diveschool duikschool

Scuba Lodge Dive Center is de enige PADI-certificeerde duikschool in Pietermaai, de historische wijk op steenworp afstand van Punda en Otrobanda.

Wij bieden voor ieder wat wils; van introductieduiken en PADI Open Water cursussen voor beginners,  tot gevorderde gidsduiken op plekken waar je anders niet zou komen.

Wist je dat Scuba Lodge Dive Center in 2016 is verkozen als Beste Dive Shop van Curaçao?* Ons team heeft ruim 25 jaar ervaring met duiken in de Caribische zee en we hebben samen meer dan 8.000 duiken gemaakt in Curaçao!

* Scuba Lodge Dive Center is als ‘Best Dive Shop of Curaçao’ gekozen door lezers van lokale krant Amigoe Express.

Duikpakketten

Diving Curacao

Voor de fanatieke duikers die graag op verschillende plekken op Curaçao willen duiken bieden wij speciale duikpakketten. Hoe meer je duikt, hoe meer korting je ontvangt!

Mocht je persoonlijke wensen hebben die niet op onze website worden geboden, neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan samen een duikavontuur opstellen.

Naast onze duikschool, bestaat Scuba Lodge ook uit een boutique hotel en een oceanfront restaurant en bar. Er zijn ook speciale pakketen/aanbiedingen beschikbaar in combinatie met ons hotel en ons restaurant.

Shop & Rental

dive school duikschool

Heb je geen eigen uitrusting (mee) maar wil je toch graag duiken? Geen probleem. Voor het huren van een snorkelset of een duikuitrusting ben je bij ons aan het juiste adres.

Prettig snorkelen en duiken begint met goed materiaal dat volgens voorschriften wordt onderhouden zodat het niet alleen in topconditie is, maar ook blijft.

Wil je een duikmasker of snorkelset aanschaffen? Ook hier kunnen wij bij helpen. Wij adviseren je graag over onze producten en helpen je met het zoeken naar de meest geschikte set, zodat jij veilig en snel het water in kan.